Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Προέδρου της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας με την Υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) Γιάννα Χορμόβα

Συνάντηση εργασίας με την υποδιοικήτρια της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης  κ. Γιάννα  Χορμόβα πραγματοποίησε ο πρόεδρος της  Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας κ.  Πολύκαρπος Χαλκίδης στα γραφεία της ΔΥΠΑ στον Άλιμο.

Η συνάντηση, η οποία διεξήχθη μέσα σε πολύ καλό κλίμα, χαρακτηρίστηκε και από τις δύο πλευρές ως γόνιμη και εποικοδομητική αφού έγινε αφορμή να συζητηθούν εργασιακά θέματα αλλά και ζητήματα που αφορούν τον κοινωνικό τουρισμό.

Όπως επισημάνθηκε, η Πρέβεζα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς των δικαιούχων στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού ενώ οι ξενοδόχοι επιθυμούν να ανταποκρίνονται με ακόμη μεγαλύτερη συνέπεια στις παραμέτρους του προγράμματος καθώς και να αναβαθμίσουν στο μέγιστο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς όλους τους πελάτες τους. 

Έτσι στο πλαίσιο αυτό, μέσα στο Μάιο προγραμματίζεται, σε συνεργασία με τη ΔΥΠΑ, να πραγματοποιηθεί ημερίδα ενημέρωσης για τους ξενοδόχους και το προσωπικό υποδοχής  των  μονάδων ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Ο κ. Χαλκίδης μετέφερε επίσης στην υποδιοικήτρια της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης την “πάγια” θέση της Ένωσης για την μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επιδότηση απασχόλησης προκειμένου να καλυφθούν τα πολλά κενά θέσεων εργασίας που υπάρχουν σήμερα στον κλάδο του τουρισμού προσελκύοντας ανέργους από τα μητρώα της ΔΥΠΑ και όχι πρόσκληση εργαζομένων από τρίτες χώρες.

Τέλος ο πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας κάλεσε την κ. Χορμόβα να επισκεφθεί την Πρέβεζα και να γνωρίσει από κοντά την πανέμορφη περιοχή, η οποία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια δυναμική ανάπτυξη όχι μόνο στην εγχώρια αλλά και την διεθνή τουριστική αγορά.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites