Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Προέδρου της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας με την Υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) Γιάννα Χορμόβα

Συνάντηση εργασίας με την υποδιοικήτρια της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης  κ. Γιάννα  Χορμόβα πραγματοποίησε ο πρόεδρος της  Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας κ.  Πολύκαρπος Χαλκίδης στα γραφεία της ΔΥΠΑ στον Άλιμο.

Η συνάντηση, η οποία διεξήχθη μέσα σε πολύ καλό κλίμα, χαρακτηρίστηκε και από τις δύο πλευρές ως γόνιμη και εποικοδομητική αφού έγινε αφορμή να συζητηθούν εργασιακά θέματα αλλά και ζητήματα που αφορούν τον κοινωνικό τουρισμό.

Όπως επισημάνθηκε, η Πρέβεζα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς των δικαιούχων στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού ενώ οι ξενοδόχοι επιθυμούν να ανταποκρίνονται με ακόμη μεγαλύτερη συνέπεια στις παραμέτρους του προγράμματος καθώς και να αναβαθμίσουν στο μέγιστο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς όλους τους πελάτες τους. 

Έτσι στο πλαίσιο αυτό, μέσα στο Μάιο προγραμματίζεται, σε συνεργασία με τη ΔΥΠΑ, να πραγματοποιηθεί ημερίδα ενημέρωσης για τους ξενοδόχους και το προσωπικό υποδοχής  των  μονάδων ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Ο κ. Χαλκίδης μετέφερε επίσης στην υποδιοικήτρια της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης την “πάγια” θέση της Ένωσης για την μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επιδότηση απασχόλησης προκειμένου να καλυφθούν τα πολλά κενά θέσεων εργασίας που υπάρχουν σήμερα στον κλάδο του τουρισμού προσελκύοντας ανέργους από τα μητρώα της ΔΥΠΑ και όχι πρόσκληση εργαζομένων από τρίτες χώρες.

Τέλος ο πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας κάλεσε την κ. Χορμόβα να επισκεφθεί την Πρέβεζα και να γνωρίσει από κοντά την πανέμορφη περιοχή, η οποία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια δυναμική ανάπτυξη όχι μόνο στην εγχώρια αλλά και την διεθνή τουριστική αγορά.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites