Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Το σχολείο της ζούγκλας μαθαίνει κοκορίστικα» της Ελισάβετ Αγόρου

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου 2023, στον χώρο της «Θεοφανείου» αίθουσας τέχνης στην Πρέβεζα η παρουσίαση του βιβλίου «Το σχολείο της ζούγκλας μαθαίνει κοκορίστικα» της Ελισάβετ Αγόρου.
Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργάνωσαν ο «Σύλλογος Περί Βιβλίου Πρέβεζας» και οι εκδόσεις “Πνοή”, την παρουσίαση της οποίας επιμελήθηκε η κ. Αλεξία Μπουκουβάλα.
Η χαρισματική συγγραφέας του παραμυθιού, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, μέσω του επιδέξιου τρόπου διαδραστικής παρουσίασης, προβάλλοντας ευχάριστα συναισθήματα, αυτοσχεδιάζοντας, πλάθοντας ιστορίες με νόημα με όμορφα και σημαντικά μηνύματα για την διαφορετικότητα, την αποδοχή και την αγάπη.
Γνωρίσαμε την συγγραφέα, μάθαμε για το επάγγελμα της, μας εντυπωσίασε το μεράκι και η αγάπη για αυτό που κάνει. Μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν την ιστορία της αποδοχής του διαφορετικού, διατύπωσαν ερωτήσεις, συζήτησαν με την συγγραφέα, ενω αναζήτησαν μέσω της συμμετοχής τους, μια θέση στο σχολείο της ζούγκλας που διδάσκει για τη δύναμη της αγάπης και της αποδοχής, που ξεπερνά ακόμα και τα πιο μακρινά σύνορα.
Το όμορφο παραμύθι, που έχει τεράστια συμβολή της εκπαίδευσης στην ειρήνη, ήρθε να μιλήσει στην καρδιά μας και να μας θυμίσει, πως για πιο όμορφες, πιο ανθρώπινες και πιο δίκαιες κοινωνίες , η συνταγή είναι μια «ΑΓΑΠΗ – ΣΕΒΑΣΜΟΣ».
Ο σύλλογος περί βιβλίου εύχεται να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της Ελισαβετ. Ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση της παρουσίασης, ιδιαίτερα τα μέλη του συλλόγου κ Σίσσυ Τσαούση και κ. Αλεξία Μπουκουβάλα για την πολύτιμη βοήθεια τους .

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites