Με αναφορά στον Γιώργο Γεννηματά η επίσκεψη του Γιώργου Δημητρίου στο Κέντρο Υγείας Πάργας για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Με αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρα Υγείας, ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Δημητρίου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Πάργας.

Συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Γεώργιο Κούσκο, με τον οποίο συζήτησε εκτενώς για τα προβλήματα της δομής. Το Κέντρο Υγείας Πάργας τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργεί σε 24ωρη βάση και δεν εφημερεύει τις ζυγές μέρες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξυπηρετήσει καθημερινά τα έκτακτα περιστατικά. Αυτό σε συνδυασμό με την υποστελέχωση του δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στις παροχές υγείας για τους πολίτες του Δήμου Πάργας.

Το δικαίωμα στην Υγεία είναι ένα από τα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου. Δυστυχώς όμως οι πολίτες του Νομού Πρέβεζας, αλλά και οι επισκέπτες του, δεν έχουν τις υπηρεσίες υγείας που τους αξίζουν.

Όπως ανέφερε ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας Γιώργος Δημητρίου: ” Το ΠΑΣΟΚ με Υπουργό τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά, είναι το κόμμα που ίδρυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ). Με το ΠΑΣΟΚ το σύνθημα “Υγεία για όλους” έγινε πράξη. Διαχρονικά οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας απαξίωσαν το ΕΣΥ, ενώ η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε απολύτως τίποτα για να το εξυγιάνει. Πάγιο αίτημα των πολιτών του Νομού Πρέβεζας είναι, η ανέγερση νέου σύγχρονου Νοσοκομείου, αλλά και η στελέχωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας, ώστε να λειτουργούν απρόσκοπτά 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα”.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites