Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δ.Ε Πρέβεζας» προϋπολογισμού 371.900 ευρώ

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου και του αναδόχου κ. Ιωάννη Καραμπιτιάνη η σύμβαση του έργου  «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δ.Ε Πρέβεζας» προϋπολογισμού  371.900 ευρώ

Το σημαντικό και αναγκαίο αυτό έργο για την καθημερινότητα και την ασφάλεια των Δημοτών αλλά και των επισκεπτών περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις και παρεμβάσεις  σε περισσότερα από 20 σημεία που απαιτούν άμεσες ενέργειες με σκοπό να βελτιωθεί η ασφάλεια, η προσβασιμότητα  και οι συνθήκες κυκλοφορίας. 

Στο πλαίσιο του έργου θα διαμορφωθούν και θα διαπλατυνθούν πεζοδρόμια σε οδούς εντός του αστικού ιστού για την ασφαλή κίνηση των πεζών και των ευπαθών ομάδων ΑΜΕΑ με λωρίδα  όδευσης τυφλών, ενώ όπου απαιτηθεί  θα κατασκευαστεί και δίκτυο αποχέτευσης όμβριων υδάτων για  την ομαλή απορροή τους και την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων.

Στις παρεμβάσεις προβλέπεται  επίσης η   διαμόρφωση νησίδας στη συμβολή των οδών Ιθάκης και Κεφαλληνίας, η κατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Μελίνας Μερκούρη με διαμόρφωση όδευσης τυφλών και διαβάσεων ΑΜΕΑ καθώς και βελτίωση οδών σε Μιχαλίτσι, Φλάμπουρα, Νικόπολη, Παντοκράτορα,  Άγιο  Θωμά  και πολλά ακόμη σημεία.

Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος ανέφερε σχετικά:

«Η Δημοτική Αρχή του «Δήμου της Καρδιάς μας!» εργάζεται και προσπαθεί αδιάλειπτα σε πολυδιάστατο σχεδιασμό, ώστε να επιτύχει την πρώτη αυτή τετραετία όσο το δυνατό περισσότερα έργα και παρεμβάσεις για την καθημερινότητα και την ασφάλεια των δημοτών, τόσο στο πλαίσιο των προγραμματικών μας δεσμεύσεων το 2019 όσο και αξιοποιώντας κάθε ανάλογο εργαλείο και πρόγραμμα. 

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Δείτε τις περιοχές που θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος αύριο Τρίτη

20/03/2023, 5:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Περιοδεύων Ισπανόφωνος Κινηματογράφος» στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας με την ταινία “Η σκοτεινή πλευρά της καρδιάς/ Εl lado oscuro del corazon”

20/03/2023, 5:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του Δημητρίου Συγκούνα

20/03/2023, 5:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Διάθεση Δωρεάν Ψηφιακής Υπογραφής σε κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

20/03/2023, 5:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Δημοτικό Σχολείο Παντοκράτορα τοποθετήθηκε απινιδωτής

20/03/2023, 4:59 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Βράβευση του Δήμου Πάργας στην Verde Tec για την πρόοδο του στην διαχείριση απορριμμάτων

20/03/2023, 3:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites