Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με φορείς του Τουρισμού

Συνάντηση εργασίας μεταξύ εκπροσώπων Τουριστικών φορέων με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννη Μπούρη πραγματοποιήθηκεστα γραφεία του Επιμεμελητηρίου.
Τους επιχειρηματίες και θεσμικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού από τους Δήμους Πρέβεζας και Ζηρού υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μπούρης μαζί με την Υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για τον Ν. Πρέβεζας κα Αγγελική Κωνσταντινίδη.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης, ο Γενικός Γραμματέας ΣΕΤΚΕ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Π.Ε. Πρέβεζας κ. Ευθυμίου Δημήτριος, ο Πρόεδρος Τουριστικών Καταλυμάτων Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας κ. Δημήτριος Ντούσιας, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Πρέβεζας κ. Μπεζεβέγκης Σωτήριος , ο εκπρόσωπος Τουρισμού από τον Δήμο Πρέβεζας
κ. Αργυρός Λεωνίδας, ο εκπρόσωπος Τουρισμού από το Δήμο Ζηρού κ. Γκάρτζιος Χρήστος καθώς και μέλη διοικητικών συμβουλίων από τους παραπάνω φορείς.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του τουρισμού και συμφωνήθηκε να αναπτυχθούν συνεργατικές διεργασίες μεταξύ των δύο πλευρών με κοινό στόχο την ενδυνάμωση της επισκεψιμότητας και την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή, ενώ επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία καλή θέληση και βούληση για προώθηση της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με τους εν λόγω φορείς.
Μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα κάτωθι:
• Αποτίμηση Τουριστικής περιόδου και αναγκαιότητα επιμήκυνσης αυτής.
• Προγραμματισμός δράσεων προβολής και βελτίωσης των υποδομών για την επικειμένη τουριστική περίοδο, με έμφαση στην διασύνδεση και δικτύωση των τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής μας με αγορές του εξωτερικού καθώς και εισδοχή σε νέες αναπτυσσόμενες αγορές.
• Ενημέρωση του προέδρου του ΚΤΕΛ Πρέβεζας για νέα δρομολόγια ώστε να διευκολύνουν την μετακίνηση των τουριστών.
• Παροχή εμπεριστατωμένης ενημέρωσης από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου αναφορικά με τρέχοντα και επικείμενα προγράμματα χρηματοδοτήσεων που αφορούν τον κλάδο.
Μέσα από τη συζήτηση αναδείχτηκε η πλήρης ταύτιση απόψεων και επιβεβαιώθηκε η αναγκαία σύμπραξη που απαιτείται για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.
Τέλος , οι φορείς δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση της επικοινωνίας και της συνεργασίας τους, καθώς το Επιμελητήριο θα σταθεί αρωγός στις δράσεις τους σε κάθε επίπεδο.
Πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites