Προσφυγή στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας για τις προφορικές αναθέσεις στον Δήμο Πρέβεζας

Στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας για τις προφορικές αναθέσεις, αλλά και για άλλες περιπτώσεις που συνιστούν παράβαση καθήκοντος, προσέφυγε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mypreveza.gr, η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” του Γιώργου Νίτσα.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση της η παράταξη αναφέρει πως “θα χρησιμοποιήσει όλα τα “εργαλεία” που της παρέχει η θεσμική της ιδιότητα για να μπορέσει να επαναφέρει την αυτοδιοικητική ζωή του τόπου στην απαραίτητη κατάσταση διαφάνειας και να απαλλαγεί από το “σκοτάδι” των προφορικών αναθέσεων στην οποία σύρει το Δήμο ο κ. Γεωργάκος και η παράταξή του.”

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής των υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα, είχε διαμηνύσει από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας ότι θα λάβει όλα εκείνα τα θεσμικά μέτρα, ώστε το πάρτι των προφορικών αναθέσεων του κ. Γεωργάκου να τελειώσει.

Με βάση τη δέσμευσή μας αυτή και με πλήρη σεβασμό στην ορθή πολιτική πρακτική της διαφάνειας στη διαχείριση του δημοτικού χρήματος, έχουμε ήδη προβεί σε ενέργειες, για να σταματήσει το νοσηρό και επιζήμιο για την πολιτική ζωή του τόπου φαινόμενο των αναθέσεων με το στόμα.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” θα χρησιμοποιήσει όλα τα “εργαλεία” που της παρέχει η θεσμική της ιδιότητα για να μπορέσει να επαναφέρει την αυτοδιοικητική ζωή του τόπου στην απαραίτητη κατάσταση διαφάνειας και να απαλλαγεί από το “σκοτάδι” των προφορικών αναθέσεων στην οποία σύρει το Δήμο ο κ. Γεωργάκος και η παράταξή του.

Ως επόμενη δημοτική αρχή με τη στήριξη του πρεβεζάνικου λαού, να είναι όλοι βέβαιοι ότι θα αποκαταστήσουμε το κύρος της αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου.

Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι.”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το Κάστρο Ρωγών “ανέδειξε” την Ιστορία του…!

26/03/2023, 6:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Πρέβεζα.

25/03/2023, 9:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Λιμεναρχείο Πρέβεζας : Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων

24/03/2023, 10:15 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κυκλοφορούσε με γκλοπ και χημικά στο αυτοκίνητο του

24/03/2023, 10:03 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης εν όψει της μαθητικής παρέλασης

24/03/2023, 9:54 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η Επιχείρηση Konstas αναζητά προσωπικό

24/03/2023, 9:40 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites