Ενημερωτική εκδήλωση της ΕΤΑΝΑΜ για τα προγράμματα LEADER σχετικά με την αγροτική παραγωγή στον Δήμο Πάργας

H Αναπτυξιακή Νοτίου Ηπείρου – Αμβρακικού Α.Ε. Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ) σε συνεργασία με τον Δήμο Πάργας, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για την προετοιμασία  υποβολής του νέου τοπικού προγράμματος  LEADER, της Παρέμβασης Π3-77-4.1 «Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω του LEADER/Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027» καλούν τους ενδιαφερόμενους: Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, ομάδες  παραγωγών  αγροτικών προϊόντων και λοιπούς αγροτικούς συλλόγους  σε  ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί    την Δευτέρα 06-03-2023 και ώρα 12:00 στο Καναλάκι  αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Για τον ολοκληρωμένο και επιτυχή σχεδιασμό του νέου προγράμματος, είναι απαραίτητη η ενεργός συμμετοχή όλων των κοινωνικών εταίρων και φορέων στις ενέργειες διαβούλευσης/ ενημέρωσης. Στο πλαίσιο αυτό, οι φορείς της περιοχής, αλλά  και ο τοπικός πληθυσμός έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προτάσεις, απόψεις και ιδέες, τόσο για τον καθορισμό της περιοχής εφαρμογής, όσο και μία καταρχήν εκδήλωση του επενδυτικού ενδιαφέροντος τους. Στελέχη της ΕΤΑΝΑΜ θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο και τις δυνατότητες του νέου προγράμματος (κατηγορίες έργων, δικαιούχους, ποσοστά ενίσχυσης, κλπ). Επίσης θα δίνεται η δυνατότητα συστηματικής καταγραφής του αρχικού επενδυτικού ενδιαφέροντος στην προτεινόμενη περιοχή, όπου σχεδιάζεται η εφαρμογή του νέου προγράμματος  LEADER.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται στα γραφεία της ΕΤΑΝΑΜ, στη Δ/νση Λ. Ιωαννίνων 210 στην Πρέβεζα τηλ. επικοινωνίας: 26820 89150-1  email: etanam@etanam.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.etanam.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Σφάξε με, αγά μου, ν’ αγιάσω”

28/11/2023, 8:37 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έρχεται Πρέβεζα για το Νοσοκομείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;

28/11/2023, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλ. Καχριμάνης : “Είναι σαν μας θεωρούν Αλβανία εδώ…”

23/11/2023, 8:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Πρέβεζας για το τραγικό δυστύχημα στο Βαθύ

23/11/2023, 8:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πρέβεζα» μοίρασε παραδοσιακά πολυσπόρια

23/11/2023, 8:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η Διάθεση Δωρεάν Ψηφιακής Υπογραφής σε κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

23/11/2023, 8:33 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Sounds of Solidarity” για την Ημέρα της Μεσογείου 28 Νοεμβρίου 2023 με την Χορωδία Αρμονία και την πιανίστρια Ελεωνόρα Αποστολίδη

23/11/2023, 8:25 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

23/11/2023, 8:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites