Ο Νίκος Γεωργάκος νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας;

Νέο Πρόεδρο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Πρέβεζας πρόκειται να ορίσει την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Η έναρξη της συνεδρίασης είναι στις 18:00 το απόγευμα και ο ορισμός νέου Προέδρου είναι το πρώτο θέμα προς συζήτηση.

Μετά την παραίτηση του Φώτη Ζέρβα, πληροφορίες τον ήθελαν να επιστρέφει στην ΔΕΥΑΠ καθώς όπως αναφέρουν πηγές του mypreveza.gr, η ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη του Βαγγέλη Ροπόκη “Δημοτική Ανατροπή”, δεν φαίνεται να δημιουργεί κώλυμα και στην παραμονή του στην θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ. Ωστόσο, άλλες πηγές αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το πόστο αυτό να το αναλάβει ο ίδιος ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα λάβει χώρα δια ζώσης και ταυτόχρονα με Τηλεδιάσκεψη μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Webex), στην αίθουσα συνεδριάσεωντου Δημοτικού Καταστήματος, Δήμου Πρέβεζας και θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Τροποποίηση της αριθμ. 440/2019 (όπως ισχύει) Α.Δ.Σ. με θέμα : «Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α. Πρέβεζας», ορισμός νέου προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Πρέβεζας.
2. Εξέταση αίτηση για παραχώρηση δικαιώματος απλής διέλευσης εντός ιδιοκτησίας Δήμου Πρέβεζας.
3. Τροποποίηση Διανομής Συνοικισμού Νέας Θέσης Καστροσυκιάς έτους 1968.
4. Έγκριση εκμίσθωσης ελαιοστασίου κληροδοτήματος “ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΟΝΕΜΕΝΟΥ”, στη θέση “ΚΟΝΟΥΚΛΑ” Αγίου Θωμά Δήμου Πρέβεζας.
5. Έγκριση της υπ ́αριθ.1/2023 απόφασης της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης με θέμα ̈”Εγκριση απολογισμού Τουριστικής Προβολής του Δήμου Πρέβεζας έτους 2022σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΕΟΤ Αριθ. Πρωτ.: 16536 Αθήνα, 28 /12/2018.

6. Έγκριση της υπ ́αριθμ. 2/2023 απόφασης της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης με θέμα:« ̈Λήψη απόφασης για την κατάρτιση και έγκριση του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Πρέβεζας έτους 2022», για την παροχή σύμφωνης γνώμης από τον ΕΟΤ».
7. Έγκριση επιχορήγησης στον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ν. Σαμψούντας «ΑΜΙΣΟΣ» για τις εκδηλώσεις του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ν.Σαμψούντας «Η ΑΜΙΣΟΣ» για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και Καθαρά Δευτέρα και για την εκδήλωση 24Ης Μαρτίου.

8. Ορισμός υπευθύνου λογαριασμού για πληρωμή του έργου « ΠΡΑΞΗ- ΒΙΩΣΙΜΗ ΜΙΚΡΟΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟς ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΟΠΣ5163963-ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ».
9. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε ( Τακτοποιητικός) του έργου : « Κατεπείγοντα έργα αποκατάστασης βατότητας οδικού δικτύου Δ.Ε Λούρου λόγω φυσικών καταστροφών ».
10. Έγκριση εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο: «Εργασίες Κλαδέματος Επικίνδυνων Δέντρων Δ.Ε. Πρέβεζας (Πολ. Προστασία 2023) ».
11. Διαγραφή ποσών από χρηματικούς καταλόγους για λογιστική τακτοποίηση.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το Κάστρο Ρωγών “ανέδειξε” την Ιστορία του…!

26/03/2023, 6:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Πρέβεζα.

25/03/2023, 9:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Λιμεναρχείο Πρέβεζας : Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων

24/03/2023, 10:15 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κυκλοφορούσε με γκλοπ και χημικά στο αυτοκίνητο του

24/03/2023, 10:03 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης εν όψει της μαθητικής παρέλασης

24/03/2023, 9:54 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η Επιχείρηση Konstas αναζητά προσωπικό

24/03/2023, 9:40 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites