Οι Νοσηλευτές του Νοσοκομείου Πρέβεζας αποχαιρετούν την Βάσω Φλούδα

Δεν είναι πια μαζί μας …
Αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση κι αγάπη τη Βάσω Φλούδα, τη σπουδαία Νοσηλεύτρια, την αγαπητή συνάδελφο, την οραματίστρια εθελόντρια και μια καλή φίλη.
Η Βάσω άφησε το αποτύπωμά της στη Νοσηλευτική κοινότητα θέλοντας στον εθελοντισμό της να μυήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, κάνοντάς τον έτσι καλύτερο. Ήταν υπεύθυνη του εθελοντικού προγράμματος “kids save lives”στην Ήπειρο και είχε εκπαιδεύσει, στην Καρδιοπνευμονική Αναζοωγόνηση με τη χρήση απινιδωτή, πολλούς μαθητές, φτάνοντας ακόμη και σε σχολεία της Κέρκυρας.
Υπηρέτησε στην Καρδιολογική Μονάδα του ΠΠΓΝΙ, στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, ενώ τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο Περιφερειακό Ιατρείο Λούρου. Υπήρξε πολύ δραστήρια και με διάθεση πάντα να βοηθάει τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.
Η αγάπη για την επιστήμη που υπηρετούσε και το όραμά της για μια εθελοντική δράση που θα πρόσφερε στους ανθρώπους τη γνώση για να σώζουν ζωές, παραμένουν ζωντανά για να δείχνουν το δρόμο και στις επόμενες γενιές Νοσηλευτών.
Η Βάσω ήταν συνάδελφος, οραματίστρια, ένας θετικός άνθρωπος που νοιαζόταν πραγματικά και ανυπόκριτα.
Οι Νοσηλευτές του Νοσοκομείου Πρέβεζα εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη τους για την απώλεια και τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια.
Μας λείπεις ήδη πάρα πολύ από τις εθελοντικές μας δράσεις.
Να είναι καλό το ταξίδι σου προς την αιωνιότητα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σκληρά μέτρα κατά της λειψυδρίας ετοιμάζει η ΔΕΥΑ

05/06/2025, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μήνυση σε βάρος της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου καταθέτει ο Νίκος Τζίμας

05/06/2025, 10:44 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πάτωσαν στην αξιολόγηση οι Δήμοι Πάργας, Πρέβεζας και Ζηρού

05/06/2025, 10:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ποδηλατάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας: Μια Γιορτή Χαράς και Συμμετοχής

19/05/2025, 11:48 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ακύρωση Σχολικών Αγώνων στην Πρέβεζα λόγω έλλειψης χρηματοδότησης

15/05/2025, 10:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δικαίωση Πολίτη (ΑΜΕΑ) από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για Μη Πρόσληψή του μέσω ΔΥΠΑ στο Δήμο Πρέβεζας

15/05/2025, 9:53 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας συμμετείχαν στο 14ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

15/05/2025, 9:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι Ξενώνες στρατού στα κενά στρατόπεδα της Πρέβεζας και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας …

15/05/2025, 6:17 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites