Το KIDS SAVE LIVES αποχαιρετά την Βάσω Φλούδα, η οποία υπήρξε, όχι μόνο η μαμά του Βαγγέλη, του Θανάση και του Αλέξανδρου, αλλά και η “μαμά” όλων των εκπαιδευτών.
Οργανωτική, χαμογελαστή, δυναμική, δεν την πτόησαν ποτέ τα χιλιόμετρα και οι δυσκολίες. Μαζί με την ομάδα της Πρεβέζης έκανε θαύματα τα προηγούμενα χρόνια, εκπαιδεύοντας χιλιάδες παιδιά και ενηλίκους και παίρνοντας μέρος σε καινοτόμους διαγωνισμούς.
Η Βάσω μας αρρώστησε πριν λίγους μήνες και ο χρόνος στην Ήπειρο σταμάτησε. Σήμερα την αποχαιρετούμε προσωρινά, το χαμόγελο και οι πράξεις της θα είναι για εμάς παράδειγμα ζωής για να συνεχίσουμε το έργο της!
Καλή ανάπαυση Βάσω μας καλή. Προσευχόμαστε για δύναμη στα παιδιά, τον σύζυγο, τους συναδέλφους και την ομάδα εκπαιδευτών που έφτιαξες..