Πρέβεζα : Στη δημοπρασία του έργου “Διαμόρφωσης περιοχής Φόρου” προϋπολογισμού 1.080.000,00€ προχώρησε ο Δήμος

Στη δημοπρασία του έργου “Διαμόρφωσης περιοχής Φόρου” προϋπολογισμού 1.080.000,00€ προχώρησε ο Δήμος Πρέβεζας. Η διαδικασία βρίσκεται ήδη “στον αέρα” με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών την 28η Φεβρουαρίου.
Το μεγάλο αυτό έργο εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ενώ θα αναβαθμίσει σημαντικά το οδικό δίκτυο του Δήμου, της ποιότητας ζωής των δημοτών αλλά και της οδικής ασφάλειας τόσο των πεζών όσο και των διερχομένων οχημάτων στην είσοδο προς το κέντρο της Πρέβεζας.
Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά στην ανακατασκευή του υφιστάμενου κόμβου στη θέση Φόρος του Δήμου Πρέβεζας, την κατάλληλη διαμόρφωση των οδών που συμβάλλουν στον εν λόγω κόμβο και την κατασκευή μικρότερου κυκλικού κόμβου επί της δημοτικής οδού Σελευκείας.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, πρόκειται για ένα σημαντικό έργο τριπλής παρέμβασης που θα αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί στο συγκεκριμένο σημείο συμβάλλοντας κι αυτό στην προσπάθεια του Δήμου, για την αναβάθμιση των υποδομών της Πρέβεζας και της ποιότητας ζωής των δημοτών.
πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

20/09/2023, 9:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 

20/09/2023, 9:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Π.Ε Πρέβεζας : Συνεχίζεται από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης η συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας 

20/09/2023, 8:47 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα, η Πάργα και το Μέτσοβο στα πλάνα τούρκων κατασκόπων – Συνελήφθησαν στον Πόρο

20/09/2023, 8:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Μεγάλη συγκέντρωση και παράσταση νίκης για τον Γιώργο Νίτσα και την “Ανάπτυξη Τώρα”

20/09/2023, 12:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μιχάλης Διακομιχάλης : Ένας « Πρεβεζάνος » από την Νίσυρο

18/09/2023, 9:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Νεκροθάφτες σε ρόλο μεσάζοντα – προξενητή δικηγορικών γραφείων

18/09/2023, 8:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σεμινάρια Ε.Φ.Ε.Τ. από το Επιμελητήριο Πρέβεζας

18/09/2023, 8:43 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites