Πρώτη εθελοντική αιμοδοσία από το Κέντρο Υγείας-ΤΟΜΥ Πρέβεζας

Στις 24-11-2022 πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας – 1η ΤΟΜΥ Πρέβεζας με αθρόα προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών.
Λαμβάνοντας υπόψη την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης, αγάπης και ανθρωπιάς, η συγκεκριμένη κίνηση θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας, ευχαριστεί για την προσφορά αίματος, στην πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από το Κέντρο Υγείας-ΤΟΜΥ Πρέβεζας, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και μαζική προσέλευση.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά τους  εθελοντές αιμοδότες για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις νοσηλεύτριες και κοινωνικούς λειτουργούς του Κ.Υ. και Τ.Ο.Μ.Υ. Πρέβεζας, Ε. Αθανασίου, Ι. Καρβούνη, Ου. Τάγγα, Ε. Τσάτση, οι οποίες έκαναν όλη την προεργασία με επισκέψεις και ομιλίες για το ρόλο της Αιμοδοσίας  σε δομές, προτρέποντας τους εν δυνάμει αιμοδότες να αιμοδοτούν.

Ο άψογος συντονισμός, η φιλοξενία και η  άριστη συνεργασία σε συνδυασμό με τα αποτέλεσμα μας δίνουν ώθηση να επαναλάβουμε την πρωτοβουλία αυτή, ώστε το νέο φυτώριο αιμοδοτών να ευδοκιμήσει!” αναφέρει στην ανακοίνωση του το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

“Ευχαριστούμε την κα. Ε. Καχριμάνη τον κ. Θ. Γιωργοκίτσο και την κα Μ. Λιούτου για τον επαγγελματισμό τους, την ευγένειά τους και την άψογη συνεργασία.
Θερμά ευχαριστήρια στους εθελοντές αιμοδότες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και με αυτή την πράξη των πέντε λεπτών προσέφεραν το πιο πολύτιμο δώρο… τη ζωή!” αναφέρει στην δική της ανακοίνωση η 1η Τ.ΟΜ.Υ  Πρέβεζας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites