Πρωταθλήτρια η Κ20 του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας – Α.Σ Γιάννενα (14-25), (25-20), (18-25), (25-20), (15-3).

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στην κατηγορία της Κ20 της ΕΣΠΕΔΕ, η ομάδα του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, κερδίζοντας τον Α.Σ Γιάννενα με 3-2 στα σετ.

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Φιλαθλητικού έκαναν πολλά λάθη κυρίως στην άμυνα με αποτέλεσμα να δώσουν το δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να το κερδίσουν με 25-14.

Στο δεύτερο σετ οι οδηγίες του Πέτρου Παπαδόπουλου βοήθησαν με τον Φιλαθλητικό να ισοφαρίζει σε 1-1 μετά το 25-20.

Τα Γιάννενα στο τρίτο σετ μπήκαν δυνατά, εκμεταλλεύτηκαν και πάλι τα λάθη των κοριτσιών του Φιλαθλητικού με αποτέλεσμα να κάνουν το 2-1 στα σετ υπέρ του, κερδίζοντάς το με 25-18.

Στο τέταρτο σετ όμως τα κορίτσια της Πρέβεζας δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με απίστευτη επιστροφή τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση ισοφάρισαν σε 2-2 μετά το 25-20 και έστειλαν το παιχνίδι στο ται μπρέικ.

Εκεί το φαβορί είχε έναν όνομα και αυτό ήταν του Φιλαθλητικού, τα κορίτσια του οποίου είχαν την στήριξη 300 και πλέον φιλάθλων που πήγαν στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να τα βοηθήσουν να κερδίσουν και να σηκώσουν την κούπα του πρωταθλητή.

Στο ται μπρέικ ο Φιλαθλητικός δεν συνάντησε αντίσταση και με το 15-3, πήρε το παιχνίδι με 3-2 στα σετ.

Την συνδιοργάνωση των αγώνων είχε το Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης.

Μετά το τέλος του αγώνα τα κορίτσια ευχαρίστησαν τον κόσμο για την πολύτιμη βοήθειά του, ενώ αφιέρωσαν το κύπελλο στον σύλλογο και στον προπονητή της ομάδας Πέτρο Παπαδόπουλο.

Διαιτητές: Αποστόλου, Φλούδας.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Ηλιάδη, Σάμπου, Μέλλου, Κούκια, Ρίτσα, Τσούτση.

Α.Σ Γιάννενα (Κώστας Τσιούπης): Παππά, Ρούβαλη, Κασόλα, Σιαφάκα, Θεοπίστου, Σταυροπούλου, Τικμανίδου, Τζίμα, Βέρα, Μπόλου, Χριστοπούλου, Παπαδοκοκολάκη, Θαυμαστού, Παπαματθαιάκη.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου η Χαρά Γέρου από την Πρέβεζα

13/05/2025, 2:46 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευχαριστήριο της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας.

11/02/2025, 2:25 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας θυμάται και τιμά

06/02/2025, 1:30 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση η κοπή πίτας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

20/01/2025, 1:16 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον Α.Ο Παλαίρου αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Πρέβεζα

11/01/2025, 12:22 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ομάδες της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής ΕΟ

19/12/2024, 1:25 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζουν αήττητες οι νεάνιδες της Νικόπολης Πρέβεζας

17/12/2024, 8:46 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άφησε βαθμούς ο ΠΑΣ Πρέβεζα στον Αγ. Νικόλαου

16/12/2024, 4:01 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites