Πρέβεζα : Η νέα γενιά του X-Trail έφτασε στην Nissan Λαϊνάς και συναρπάζει!

Η νέα γενιά του X-Trail της Nissan έφτασε στην Nissan Λαϊνάς και συναρπάζει με την νέα της σχεδίαση και την τεχνολογία κινητήρων e-power!

Το νέο X-Trail διατίθεται σε εμπροσθοκίνητες και τετρακίνητες εκδοχές και η βασική του έκδοση είναι βενζινοκίνητη 1,5 λίτρων με 163 άλογα, ήπια υβριδική τεχνολογία, αυτόματο σασμάν συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Οι προτάσεις e-power περιλαμβάνουν μία εμπροσθοκίνητη 204 ίππων και την 4Χ4 e-4ORCE με 213 άλογα, στις οποίες το ίδιο το όχημα παράγει την απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Ουσιαστικά έχουμε μία μπαταρία υψηλής απόδοσης και ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης που ενσωματώνει έναν βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα 150 kW τοποθετημένο μπροστά. Η ισχύς που μεταφέρεται στους τροχούς προέρχεται μόνο από τον ηλεκτροκινητήρα, που αποκρίνεται άμεσα και γραμμικά στο γκάζι και ο κινητήρας βενζίνης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παραγωγή ενέργειας.

Τα αυτοκίνητα e-POWER έχουν άμεση και ισχυρή απόκριση 

Το e-POWER καθιστά δυνατή την παροχή μιας ισχυρής οδηγικής εμπειρίας, με 100% ηλεκτρική ροπή, χωρίς να απαιτείται από τον  κινητήρα να ανεβάζει στροφές για πλήρη επιτάχυνση.

Τα αυτοκίνητα e-POWER προσφέρουν  ομαλή και αθόρυβη κύλιση

Άλλο ένα όφελος του e-POWER :  Επειδή η ενέργεια που τροφοδοτεί απευθείας τους τροχούς είναι αμιγώς ηλεκτρική, δεν υπάρχει η πολυπλοκότητα των εναλλαγών μεταξύ ηλεκτρικής και θερμικής ισχύος  όπως στα συμβατικά υβριδικά. Αυτό κάνει τα οχήματα e-POWER εξαιρετικά ομαλά.

Χάρη στην πλήρη ηλεκτρική ισχύ, τα οχήματα e-POWER είναι επίσης πολύ ήσυχα στην καμπίνα.

 

Τα αυτοκίνητα e-POWER συνδυάζουν τις επιδόσεις  ενός EV με την ευκολία χρήσης ενός συμβατικού οχήματος

Οι οδηγοί παρατηρούν τον συνδυασμό των  δυνατών σημείων του e-POWER. Με οδηγική εμπειρία παρόμοια με ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα, αλλά  με καλύτερη απόδοση καυσίμου από έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης παρόμοιου μεγέθους  και χωρίς ανάγκη επαναφόρτισης της μπαταρίας μέσω εξωτερικών πηγών,  τα οχήματα e-POWER της Nissan προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων.

Τα αυτοκίνητα e-POWER είναι μια πύλη στο ηλεκτρικό μέλλον

Οι οδηγοί βλέπουν το e-POWER ως μια βιώσιμη λύση για ένα πλήρως ηλεκτρικό μέλλον, καθιστώντας τα οχήματα Nissan που διαθέτουν την  συγκεκριμένη τεχνολογία, μια  μοναδική πρόταση αγοράς.

Ανακαλύψτε την νέα γενιά X-TRAIL και την καινοτόμο τεχνολογία e-Power της Nissan στην έκθεση της Nissan Λαϊνάς στην Πρέβεζα. Για πληροφορίες επισκεφθείτε την Nissan Λαϊνάς ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 26820-28135.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites