Οι «Ηπειρώτες Αστυνομικοί» στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Βουλευτή Ιωαννίνων Γιώργο Αμυρά

Επίσκεψη στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας – Βουλευτή Ιωαννίνων κ. Γιώργο Αμυρά, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών με επικεφαλής -λόγω κωλύματος και ανωτέρας βίας του Προέδρου Γιώργου Λάκκα- τον Α΄Αντιπρόεδρο Χύτα Κωνσταντίνο, τον Β΄Αντιπρόεδρο Μαλανδράκη Σπυρίδων, τον Γεν.Γραμματέα Αλέξανδρο Γκούμα, τον Ταμία Δημοσθένη Πάκο & έφορο Δημ. Σχέσεων Τσιρώνη Κωνσταντίνο, όπου με ιδιαίτερη θέρμη γίνανε δεκτοί από τον Υφυπουργό.  

Ο Αντιπρόεδρος κος Χύτας, παρουσίασε στον κ. Υπουργό τις Δράσεις του Συλλόγου , τους στόχους που έχει θέσει και τις εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν κατά το προσεχές χρονικό διάστημα. 

Ο κ. Υπουργός ανταποκρίθηκε στο αίτημα συνάντησης και από πλευράς του ενθουσιάστηκε με την ύπαρξη και την Φύση του Συλλόγου. Ενημερώθηκε για το έργο του, καθώς και για τις εκδηλώσεις πού θα λάβουν χώρα. Δήλωσε πως θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια πού θα αναδεικνύει τον Σύλλογο και τους καταστατικούς σκοπούς του. Επίσης, παρουσίασε με λεπτομέρεια το πρόγραμμα και τις δράσεις πού έχει το χαρτοφυλάκιο της αρμοδιότητας του στο Υπουργείο και δήλωσε την πρόθεση του να εντάξει τον Σύλλογο  στις δράσεις αυτές, όπως ενημερωτικές ημερίδες, αναδασώσεις κ.α.. 

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites