ΚΕΔΗΖΗ: Με την αξιοποίηση Ειδικού κοινωνικού Προγράμματος ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανανέωσης συμβάσεων τριών υπαλλήλων και μία νέα πρόσληψη 

Με την επιτυχή ολοκλήρωση συμμετοχής της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζηρού στο “Ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης εργοδοτών για την πρόσληψη 2.000 ανέργων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες” ανανεώθηκαν οι συμβάσεις εργασίας τριών υπαλλήλων ενώ πραγματοποιήθηκε και μία νέα πρόσληψη. 

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα επιχορηγεί για 12+12 μήνες το 90% του συνολικού κόστους (μισθολογικού και μη) και καλύπτεται από πόρους της ΔΥΠΑ. Αφορά την πρόσληψη εγγεγραμμένων ανέργων Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ), και μία σειρά άλλων κατηγοριών, ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.  

Το Ν.Π.Ι.Δ. του Δήμου μας, μέσω της αξιοποίησης του παραπάνω προγράμματος και σε αγαστή συνεργασία με την ΔΥΠΑ Πρέβεζας, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά, το κοινωνικό του πρόσωπο. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Μενδώνη επιμένει για έργα στην Νικόπολη – Ευρεία συσκεψη στο Υπουργείο Πολιτισμού

05/12/2023, 3:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Στην Πρέβεζα αν δεν έχεις λεφτά να πας σε γιατρό, πεθαίνεις”

05/12/2023, 8:36 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Σφάξε με, αγά μου, ν’ αγιάσω”

28/11/2023, 8:37 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έρχεται Πρέβεζα για το Νοσοκομείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;

28/11/2023, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλ. Καχριμάνης : “Είναι σαν μας θεωρούν Αλβανία εδώ…”

23/11/2023, 8:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Πρέβεζας για το τραγικό δυστύχημα στο Βαθύ

23/11/2023, 8:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πρέβεζα» μοίρασε παραδοσιακά πολυσπόρια

23/11/2023, 8:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η Διάθεση Δωρεάν Ψηφιακής Υπογραφής σε κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

23/11/2023, 8:33 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites