Η επανεμφάνιση του Σπύρου Κυριάκη και ο κίνδυνος μιας νέας πιθανής ήττας

Οι μήνες περνούν και σιγά σιγά η χώρα μας εισέρχεται σε προεκλογική περίοδο, τόσο για τις Εθνικές όσο και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μαζί με τα κόμματα τις “μηχανές” ζεσταίνουν και οι εν δυνάμει υποψήφιοι, οι οποίοι αρχίζουν να κάνουν τις πρώτες τους επικοινωνιακές κινήσεις.

Την πρώτη κίνηση στην επικοινωνιακή σκακιέρα ενόψει Βουλευτικών εκλογών, έκανε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, ο οποίος πρόσφατα προχώρησε σε μία κίνηση εντυπωσιασμού με την επίσκεψη στην πόλη μας, του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Πρέσβη των ΗΠΑ στην χώρα μας, Τζόρτζ Τζ. Τσούνη.

Με αυτές τις κινήσεις ο Στέργιος Γιαννάκης προσπαθεί να σώσει επικοινωνιακά την παρτίδα, αφού ως γνωστόν στη θητεία του ως κυβερνητικός βουλευτής απέτυχε παταγωδώς, καθώς επί ημερών του η Πρέβεζα δεν κατάφερε να διεκδικήσει κανένα ουσιαστικό έργο ( όπως Νοσοκομείο), ενώ βρίσκεται μια ανάσα από το να χάσει και το Πανεπιστημιακό της τμήμα, εξαιτίας των ενεργειών που ΔΕΝ έκανε!

Η επανεμφάνιση του Σπύρου Κυριάκη

Το τελευταίο διάστημα αρχίζει να ενεργοποιείται πολιτικά και ο μεγάλος αντίπαλος του Στέργιου Γιαννάκη, από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Σπύρος Κυριάκης.

Ο πρώην και πολύ πιθανόν ξανά υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εντείνει τις εμφανίσεις του στην περιοχή μετά από απουσία περίπου 3 ετών.

Μετά την ήττα του στις προηγούμενες εκλογές, μείωσε αισθητά την παρουσία του, δημιουργώντας μάλιστα αρνητικό για τον ίδιο, κλίμα, καθώς η μακροχρόνια αυτή απουσία του από τα πολιτικά δρώμενα του Νομού δεν σχολιάζονταν και με τα θετικότερα λόγια από τους πολίτες και κυρίως από εκείνους που τον στήριξαν σθεναρά στις εκλογές.

Ο Σπύρος Κυριάκης μόλις χθες έκανε πιο αισθητή την πολιτική του παρουσία παραχωρώντας ραδιοφωνική συνέντευξη στον τοπικό ενημερωτικό σταθμό Prisma,  όπου έδωσε και πλούσιες ειδήσεις για τα πολιτικά πράγματα της περιοχής μας, ενώ αναφορικά με την πολιτική του απουσία από τον Νομό, υποστήριξε πως υπεύθυνος ήταν ο κορωνοϊός. Μια απάντηση που δεν φαίνεται να έπεισε και πολλούς …

Ο κίνδυνος μιας νέας πιθανής ήττας

Στις τελευταίες εκλογές ο Σπύρος Κυριάκης έφτασε μπροστά από την βρύση και κυριολεκτικά για λίγο δεν κατάφερε να πιεί νερό, αφού έχασε για σχετικά λίγες ψήφους από τον Στέργιο Γιαννάκη.

Αυτή τη φορά, έχοντας απέναντι του, ίσως τον χειρότερο και πιο αντιπαραγωγικό Κυβερνητικό βουλευτή που είχε ποτέ ο Νομός Πρέβεζας, το έργο του, σε περίπτωση που θα είναι τελικά υποψήφιος, για πολλούς φαντάζει εύκολο, όμως δεν είναι! Γιατί αυτή τη φορά ο Σπύρος Κυριάκης, κατεβαίνει υποψήφιος με αυτό το ειδικό βάρος στις πλάτες του και μια πιθανή ήττα θα είναι πολύ βαρύτερη από την πρώτη!

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Το έθιμο με τα πολυσπόρια

20/11/2023, 11:54 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Απελευθέρωση της πόλεως τοπική εορτή (του Θεόδωρου Δράκου)

24/10/2023, 8:56 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής (Β΄Μέρος)

24/10/2023, 7:46 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής

23/10/2023, 3:31 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Παναγία η Πρεβεζάνα

14/08/2023, 9:35 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Αντί επικηδείου για τον Γιώργο Ι. Μουστάκη

20/07/2023, 12:20 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Τουρκική Εισβολή στη Κύπρο. 49 χρόνια Κατοχής (του Γιάννη Γιώτη)

20/07/2023, 11:00 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πνιγμοί στην θάλασσα και ασφαλής κολύμβηση (του Απόστολου Κατσανάκη)

18/07/2023, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites