Το Πρόγραμμα εορτασμού επετείου 28ης Οκτωβτίου 1940 στον Δήμο Πάργας

Τ.Κ. Καναλλακίου

Την Πέμπτη  27η  Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σε ειδικές εκδηλώσεις στα Σχολεία των  Κοινοτήτων του Δήμου, ενταγμένες στο πρόγραμμα της Σχολικής Εορτής, καθώς  και στις Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς με θέμα την εορταζόμενη επέτειο.

Την Παρασκευή 28η  Οκτωβρίου 2022 στις 07:30 π.μ. θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών του Δήμου. Στις 10:30 π.μ θα πραγματοποιηθεί  δοξολογία στους Ιερούς Ναούς όλων των Κοινοτήτων του Δήμου Πάργας και στο Καναλλάκι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου. Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας θα γίνει από την κ.  Σάνη Βασιλική, Καθηγήτρια Γενικού Λυκείου Καναλλακίου. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο. Μετά την κατάθεση, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ακολουθήσει η ανάκρουση του Εθνικού  μας Ύμνου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κοινή παρέλαση των μαθητών όλων των Σχολείων. Τελετάρχης για τις εκδηλώσεις στην Τ.Κ. Καναλλακίου ορίζεται ο κ. Δήμας Ευάγγελος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Γυμνασίου Καναλλακίου.

Ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός Καναλλάκι και σε όλες τις  Κοινότητες του Δήμου από της 8ης πρωινής ώρας της 26ης Οκτωβρίου μέχρι της δύσης του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου και φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

Τ.Κ. Πάργας

Την Πέμπτη 27η Οκτωβρίου στην Τ.Κ. Πάργας θα μιλήσουν ομιλητές σε ειδικές συγκεντρώσεις στα Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες Οργανισμούς κ.λ.π με θέμα την εορταζόμενη επέτειο. Την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου και ώρα 07:30 π.μ θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών. Την ίδια μέρα και ώρα 10:30 π.μ θα τελεσθεί δοξολογία για την Εθνική Επέτειο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την δασκάλα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πάργας, κα Φωτεινή Νάτσιου. Ύστερα από τα παραπάνω θα γίνει κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο που βρίσκεται στην πλατεία «ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ», στο άγαλμα Δημουλίτσα-Πατατούκου, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση. Μετά θα ακολουθήσει παρέλαση στην οδό « Ανεξαρτησίας ». Τελετάρχης της όλης εκδήλωσης ορίζεται η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πάργας, κα Βέκιου Έλλη.

T.K. Μεσοπόταμου

Την Πέμπτη  27η  Οκτωβρίου 2022 θα γίνουν ομιλίες σε ειδικές εκδηλώσεις στα Σχολεία της  Κοινότητας  Μεσοποτάμου, με θέμα την εορταζόμενη επέτειο.

Την Παρασκευή 28η  Οκτωβρίου 2022 στις 07:30 π.μ.: θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες της εκκλησίας της  Κοινότητας Μεσοποτάμου και στις 10:30 π.μ θα γίνει  Δοξολογία στον Ιερό Ναό της  Κοινότητας Μεσοποτάμου και εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας, από Εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Μεσοποτάμου. Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφανιών στο χώρο του Ηρώου των πεσόντων. Μετά την κατάθεση στεφανιών, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ακολουθήσει η ανάκρουση του Εθνικού  μας Ύμνου και οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την μαθητική παρέλαση των Σχολείων του Μεσοπόταμου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Θέση εργασίας σε κατάστημα εστίασης στην Λυγιά

14/06/2024, 5:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Νέες θέσεις εργασίας στην επιχείρηση Konstas

14/06/2024, 4:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites