Ανάπτυξη Τώρα: “Πρέπει να λειτουργήσει εκ νέου η Όπερα του Νερού και του Ονείρου που οραματίστηκε ο κ. Σπαρτιώτης”

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” για την λειτουργία της Όπερας του Νερού και του Ονείρου που δημιούργησε ο Λέανδρος Σπαρτιώτης:

 

Η “Ανάπτυξη Τώρα” έχει επανειλημμένως καταθέσει την άποψή της ότι ο πολιτισμός και η ιστορία αποτελούν τη “βαριά βιομηχανία” για την εξωστρέφεια της Πρέβεζας. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Πρέβεζας δεν πρέπει να περιορίζεται σε πολυδάπανες και αμφιβόλου πολιτιστικού αποτυπώματος εκδηλώσεις, αλλά να μοιραστεί το όραμα που αποδεδειγμένα έχουν καταθέσει προβεβλημένες προσωπικότητες του τόπου μας.

Ο κ. Λέανδρος Σπαρτιώτης οραματίστηκε την Όπερα του Νερού και του Ονείρου, ένα πολυεπίπεδο πολιτιστικό εγχείρημα που χάρισε στην Πρέβεζα αναφορές σε μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου και έγινε πόλος έλξης για το κοινό και χώρος πολιτιστικής δραστηριότητας. Συνδύασε επίσης το “πράσινο” των ανακυκλώσιμων υλικών πλάι στον ιστορικό και πανέμορφο ενετικό προμαχώνα.

Ο κ. Λέανδρος Σπαρτιώτης είναι για τα δικά μας μάτια, ο αιώνιος έφηβος και ένας μεγάλος λάτρης της Πρέβεζάς μας. Άνθρωπος – καλλιτέχνης με πολλές ανησυχίες για δημιουργία. Ένα από τα “θέλω” του είναι η επαναλειτουργία της Όπερας του Νερού και του Ονείρου.

Συμμετέχουμε και εμείς ενεργά στην προσπάθεια του για την τοποθέτηση και επαναλειτουργία της. Θα ζητήσουμε από το δημοτικό συμβούλιο και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο να εγκρίνουν πίστωση για να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο του, όπως επίσης και να υπάρξουν όλες οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις. Πιστεύουμε ότι θα αναβαθμίσει τον χώρο και θα συνδράμει τα μέγιστα για ποιοτικές εκδηλώσεις και όχι μόνο.

Θα πρέπει να λειτουργήσει εκ νέου η Όπερα του Νερού και του Ονείρου που οραματίστηκε ο κ. Σπαρτιώτης και η “Ανάπτυξη Τώρα” θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις της προς αυτή την κατεύθυνση.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites