O Δήμος Πρέβεζας βράβευσε τον αθλητή Γιάννη Νυφαντόπουλο

Τον  κορυφαίο αθλητή του στίβου στα 100 μέτρα και  μέλος της εθνικής ομάδας Γιάννη Νυφαντόπουλο  τίμησε ο  Δήμαρχος Πρέβεζας  κ. Νίκος Γεωργάκος.

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος με καταγωγή  από τον  Λούρο Πρέβεζας  έχει στο ενεργητικό του δεκάδες διακρίσεις  σε μεγάλες  αθλητικές διοργανώσεις ενώ για το 2022 αναδείχθηκε Μεσογειονίκης, Βαλκανιονίκης, Πρωταθλητής Ελλάδας και   9ος  στους πρόσφατους  Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου.

Ο  Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος  απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρωταθλητή  και τον   συνεχάρη για τις επιδόσεις του, ενώ παρόντες στη βράβευση ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού  κ. Λεωνίδας Αργυρός και η ειδική συνεργάτιδα  του Δημάρχου  κ. Γιώτα Γεωργάκου.

Ο  κ. Γιάννης Νυφαντόπουλος ευχαρίστησε τον   κ. Γεωργάκο για την τιμητική διάκριση υπογραμμίζοντας ότι   θα  συμβάλλει με όποιο τρόπο μπορεί στην  προώθηση του αθλητικού πνεύματος αλλά και   τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος  Πρέβεζας  δήλωσε :

«Τιμάμε σήμερα έναν από  τους κορυφαίους αθλητές της χώρας  μας  που  όχι μόνο κατάγεται από τον Δήμο μας αλλά  επιλέγει την  ιδιαίτερη πατρίδα του τον Λούρο, ως σημείο αναφοράς στην λαμπρή του πορεία στο χώρο του  πρωταθλητισμού.

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος  αποτελεί παράδειγμα σεμνότητας, άοκνης και επίπονης προσπάθειας  και  ενός  ανθρώπου που καθημερινά  δοκιμάζει και ξεπερνά τις αντοχές του  κάνοντας το αδύνατο δυνατό.

Είμαστε υπερήφανοι που τον έχουμε κοντά μας , του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και  δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα του  και θα   αισθανόμαστε  την  ίδια συγκίνηση κάθε φορά που θα σηκώνει την σημαία της πατρίδας μας ψηλά».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites