Στον Δήμο Ζηρού είναι έτοιμοι για το ‘πρώτο κουδούνι’ – Ίντερνετ στις αίθουσες διδασκαλίας και απολυμάνσεις σε όλα τα Σχολεία

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Ζηρού εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς η οποία αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα. Σε όλα τα Σχολεία, έχουν γίνει εργασίες αναβάθμισης των υποδομών σε συνεργασία με τους διευθυντές των Σχολικών μονάδων οι οποίες εντάθηκαν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Συντηρήσεις, καθαρισμοί, απολυμάνσεις από εξειδικευμένα συνεργεία, αποκαταστάσεις φθορών, εργασίες συντήρησης ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και παρεμβάσεις βελτίωσης των κτιριακών υποδομών και των αύλειων χώρων.

Εγκατάσταση ενσύρματου δικτύου ίντερνετ σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας Γυμνασίων – Λυκείων του Δήμου μας καθώς επίσης και τοποθέτηση τηλεοράσεων τύπου smart στις αίθουσες των Γυμνασίων οι οποίες έχουν τη δυνατότητα προβολών και σύνδεσης στο διαδίκτυο. Σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια εγκαταστάθηκαν ψύκτες νερού για τους μαθητές.

Εκτεταμένες εργασίες μόνωσης και ελαιοχρωματισμών πραγματοποιήθηκαν στις αίθουσες των  Γυμνασίων και Λυκείων καθώς και εξωτερικά του Γυμνασίου Φιλιππιάδας. Προχώρησαν τα έργα αποκατάστασης ζημιών στην αίθουσα που επλήγη από φωτιά και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη προς χρήση. Έγινε αντικατάσταση των εσωτερικών κουφωμάτων σε όλες τις αίθουσες του ΓΕΛ Φιλιππιάδας και τοποθετήθηκαν νέοι προβολείς τύπου LED στο Γυμναστήριο του Γενικού Λυκείου. Ολοκληρώθηκε η δημιουργία του νέου εργαστηρίου Γεωπονίας στο ΕΠΑΛ Φιλιππιάδας και προχωρά η αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου στο ΓΕΛ Θεσπρωτικού.

Παρεμβάσεις έγιναν και σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου. Βάφτηκαν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, το Δημοτικό και το νηπιαγωγείο Γοργομύλου, καθώς και το 3ο Νηπιαγωγείο Φιλιππιάδας. 

Σημειώνεται ότι οι καθαρίστριες βρίσκονται ήδη στις θέσεις τους και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους διευθυντές των Σχολείων και τα βιβλία έχουν παραδοθεί σε όλα τα Σχολεία.

Σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ευχόμαστε μια εποικοδομητική, δημιουργική και ασφαλή, χρονιά.

Ο Δήμος Ζηρού με τις Σχολικές επιτροπές και τις υπηρεσίες του, θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στη σχολική κοινότητα για να επιλύει κάθε ζήτημα που θα προκύπτει και να στηρίζει τις προσπάθειές τους, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εκπαιδευτική διαδικασία.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 6 προσλήψεις ΙΔΟΧ στη ΔΕΥΑΠ

30/09/2022, 3:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις συλλήψεις των δύο μελών της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου

30/09/2022, 2:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινούν οι εγγραφές στο Χορευτικό του Δήμου

30/09/2022, 2:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Τοποθετήθηκαν 12 υπόγειοι κάδοι σε Θεσπρωτικό και Φιλιππιάδα

30/09/2022, 2:38 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η συντήρηση του μονοπατιού Σκάλα της Τζαβελενας-Γεφυρα του Ντάλα

30/09/2022, 2:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η περιοχή που θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα και την Τρίτη

30/09/2022, 2:22 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites