Προς δημοπράτηση το γήπεδο 5×5 στον Λούρο

To “πράσινο φως” για την έγκριση της μελέτης των τευχών και των όρων του διαγωνισμού του έργου “Κατασκευή γηπέδου 5×5 στη Δημοτική Ενότητα Λούρου έδωσε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας.Το έργο αφορά την κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 με συνθετικό χλοοτάπητα στην Τ.Κ του Λούρου.
Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει την περίφραξη του χώρου του γηπέδου, την κατασκευή της υπόβασης του αγωνιστικού χώρου, τη διάστρωση του συνθετικού χλοοτάπητα, την τοποθέτηση των τερμάτων, την πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση φωτισμού του γηπέδου και την κατασκευή του δικτύου απορροής των ομβρίων υδάτων.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 108.000,00, ενώ η έκταση στην οποία θα κατασκευαστεί το γήπεδο βρίσκεται κοντά στον οικισμό έτσι ώστε να είναι εύκολη η πρόσβασή του από όλους.
πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανανέωση άδειας χρήσης νερού

14/02/2025, 3:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έναρξη Λειτουργίας του Νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Άσκησης Δραστηριοτήτων και Ελέγχων- OpenBusiness – Υποχρεώσεις Επιχειρήσεων

14/02/2025, 3:34 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ : Προσπάθεια εξαπάτησης!!!!

14/02/2025, 3:25 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Εκδήλωση για τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών

14/02/2025, 3:20 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” γιόρτασε την αρχή του νέου έτους με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

14/02/2025, 2:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη ημεδαπός φυγόποινος στην Πρέβεζα

12/02/2025, 3:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα το 1ο Διεθνές συνέδριο καινοτομίας και ψηφιακών μέσων στην εκπαίδευση

12/02/2025, 3:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites