Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Κυριακή στην Πρέβεζα για την διεξαγωγή των αγώνων 8α “Εν Νικοπόλει Ακτια”

Κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις θα  ισχύσουν  την Κυριακή  στην Πρέβεζα και  από ώρες 16.00 με 17.00(σταδιακά) έως και 21:00, λόγω της διεξαγωγής των αγώνων

 8α “Εν Νικοπόλει  Ακτια”.        

Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε  το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν:
1. α. Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Καρυωτάκη και στο τμήμα  της μεταξύ των οδών 21ης Οκτωβρίου & Ελευθ. Βενιζέλου για τη διεξαγωγή του αγώνα  μαθητών Δημοτικών και Γυμνασίων.
β. Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως και στο  τμήμα αυτής από την διασταύρωσή της με την οδό Καρυωτάκη έως και την συμβολή της με  την οδό Προύσσης.
γ. Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Προύσσης και στο τμήμα   αυτής από την συμβολή της με την οδό Λ. Ειρήνης έως και την συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.
δ. Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Παρμενίωνος και ειδικότερα, από τη θέση Βαθύ έως και την συμβολή της με την Ε.Ο. Πρέβεζας – Γεφ. Καλογήρου(Δ-νση Αστυνομίας Πρέβεζας).
ε. Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Γέφυρας
Καλογήρου και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Αλαμάνας έως και την χ.θ.7+300(Διασταύρωση Νικόπολης) και εκτροπή, για μεν τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Πρέβεζα προς Γέφυρα Καλογήρου μέσω των οδών Αλαμάνας και Λασκαράτου, για δε τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Γέφυρα Καλογήρου προς Πρέβεζα(αμέσως μετά την εκκίνηση και διέλευση όλων των δρομέων), μέσω της συνδετήριας οδού των Ε.Ο. Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογήρου και Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας (διασταύρωση Ακρίβη- διασταύρωση Μονολιθίου), για την διεξαγωγή των δύο(2) αγώνων των πέντε(5) και δέκα(10) χιλιομέτρων, αντίστοιχα.
Η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στις ανωτέρω οδούς, θα ρυθμίζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας .

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Λούρος τιμά τη μνήμη του Αγίου Βαρνάβα με διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις στις 10 και 11 Ιουνίου

07/06/2023, 11:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ξεκίνησε τη προεκλογική της παρέμβαση η  ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α  για τις νέες βουλευτικές εκλογές  στις 25 Ιούνη

07/06/2023, 10:44 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος το Σάββατο στην ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας

07/06/2023, 10:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στα ερείπια της Αρχαίας Βατίας και της ακρόπολης της στο Ριζοβούνι Πρέβεζας στο λόφο Καστρί

07/06/2023, 10:34 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γερμανικών αρχών για ληστεία

07/06/2023, 10:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου η μεγάλη ετήσια γιορτή του Χορευτικού Δήμου Πρέβεζας

07/06/2023, 10:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

AKTH Lager – Η πρώτη Πρεβεζάνικη μπύρα

07/06/2023, 5:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αδιαφορία; Ανευθυνότητα; ή κάτι άλλο; Γιατί ο Δήμος Πρέβεζας δεν προώθησε την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ για την ακαταλληλότητα του νερού στις 10 κοινότητες;

07/06/2023, 5:21 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites