Με πολύ θέαμα και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην Πρέβεζα οι 1οι Βαλκανικοί Αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

Mε πολύ θέαμα και την απονομή των μεταλλίων στις αθλήτριες ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στην Πρέβεζα οι πρώτοι Βαλκανικοί Αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους βρέθηκαν στο κατάμεστο ΔΑΚ και χάρισαν το θερμό τους χειροκρότημα στις αθλήτριες. Ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν και η παρουσία της Εθνικής Oμάδας της Βουλγαρίας που συμμετείχε με τα τμήματα νεανίδων και γυναικών, ενώ τη δική τους συμμετοχή στα μετάλλια είχαν οι οι αθλήτριες από τα σωματεία της Πρέβεζας. Τη διοργάνωση είχαν η Ελληνική Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, ο Δήμος Πρέβεζας, η Περιφέρεια Ηπείρου και τα δύο αθλητικά σωματεία της περιοχής «Καλλισθένης» και «Κλεοπάτρα». Ένας νέος θεσμός για την Ελλάδα που ξεκίνησε από την Πρέβεζα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και που έγινε υπό την αιγίδα της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Αισθητικής ομαδικής Γυμναστικής, ενώ παρούσα στους αγώνες ήταν και η Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Elena Dukova. Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 500 αθλήτριες από χώρες των Βαλκανίων αλλά και εκτός Βαλκανίων, καθώς διεξήχθη και Διεθνής Αγώνας. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής κ . Γεώργιος Βαϊόπουλος ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι ασχολήθηκαν με τη διοργάνωση που διεξήχθη όπως σημείωσε σε πολύ υψηλό επίπεδο σε μια περιφερειακή πόλη όπως η Πρέβεζα και τους απένειμε πλακέτες, ενώ ανακοίνωσε και την θέσπιση ενός ετήσιου διεθνούς αγώνα κυπέλλου, ο οποίος θα διεξάγεται στην Πρέβεζα με τον τίτλο miss Dafne,το όνομα του φυτού της νίκης. Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του για τη διεξαγωγή των αγώνων στο Δήμο Πρέβεζας με συνδιοργανωτή τον ίδιο, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να επιλέγονται περιφερειακές πόλεις για τόσο μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου. Επίσης ο κ. Γεωργάκος , συνεχάρη και ευχαρίστησε αθλητές, προπονητές, συνοδούς που βρέθηκαν στην πόλη μας αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων τους εθελοντές αλλά και το προσωπικό του Δήμου. Τις ευχαριστίες του εξέφρασε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Λεωνίδας Αργυρός, δηλώνοντας και ο ίδιος πεπεισμένος ότι η Πρέβεζα έχει όλες τις προϋποθέσεις να φιλοξενεί με επιτυχία τέτοιες διοργανώσεις. Την απονομή των μεταλλίων στις αθλήτριες έκαναν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Λεωνίδας Αργυρός, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Δαρδαμάνης και Γιώργος Σαριάνογλου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Ζέρβας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρύσανθος Κυριαζής και Χαράλαμπος Κακιούζης , η συνεργάτιδα του Αντιπεριφερειάρχη Έφη Βρεττού, η ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου Γιώτα Γεωργάκου, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Πρέβεζας Άρης Ζάχος κ.α.

πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites