Το Αεροδρόμιο Ακτίου έλαβε πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων

Για μια ακόμη χρονιά τα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece, ανάμεσα τους και αυτό του Ακτίου, έλαβαν πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων (ACI World), για την εφαρμογή σειράς μέτρων και βέλτιστων πρακτικών με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Παρά τη σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων κατά της διασποράς του ιού, αρχής γενομένης από το φετινό καλοκαίρι, η Fraport Greece  δεν επαναπαύεται και γι΄αυτό τον λόγο προχώρησε στην επαναπιστοποίηση και των 14 περιφερειακών αεροδρομίων που τελούν υπό τη διαχείρισή της. Η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα ότι η μέριμνα για την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών δεν είναι απλά υποχρέωση, αλλά αποτελεί συστατικό στοιχείο της κουλτούρας και της ταυτότητας της.

Η Fraport Greece, λοιπόν, συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία και στην ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού, ανεξάρτητα από την συγκυριακή επιδημιολογική εικόνα που επικρατεί ανά περιόδους. Η απολύμανση όλων των χώρων των αερολιμένων εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του οργανισμού, όπως και η ενίσχυση των ανέπαφων συναλλαγών στα διάφορα σημεία των αεροδρομίων, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς. Παράλληλα, η εταιρεία από την αρχή της πανδημίας έχει επενδύσει σημαντικά στην κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της, με γνώμονα την αποτελεσματική  αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της υγειονομικής κρίσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Παναγιώτης Σπυράτος, Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών της Fraport Greece, ανέφερε: «Για εμάς στην Fraport Greece η προστασία της υγείας κι η ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών στα αεροδρόμια που διαχειριζόμαστε εξακολουθεί να αποτελεί κεντρική προτεραιότητα. Ως εκ τούτου, δεν εφησυχάζουμε λόγω της χαλάρωσης των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19 και εξακολουθούμε να εργαζόμαστε συστηματικά και μεθοδικά, με βασικό άξονα τη δημιουργία ενός ασφαλούς και πλήρως θωρακισμένου υγειονομικά περιβάλλοντος, σε κάθε ένα από τα 14 αεροδρόμια μας. Η εκ νέου πιστοποίηση που λάβαμε από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων επιβεβαιώνει ακριβώς την αταλάντευτη προσήλωσή μας στην προστασία όλων των επιβατών κι εργαζομένων και στην προάσπιση της δημόσιας υγείας».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΒΟΝΙΤΣΑ

Ryanair: Νέα σύνδεση από τη Νυρεμβέργη προς το Άκτιο το 2024

04/01/2024, 6:35 μμ

ΒΟΝΙΤΣΑ

Το 1ο Φεστιβάλ Παιδικών – Εφηβικών Χορευτικών Τμημάτων στην Πλαγιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

18/07/2023, 11:58 πμ

ΒΟΝΙΤΣΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση για την παραχώρηση της Μαρίνας Παλαίρου

07/05/2023, 11:02 μμ

ΒΟΝΙΤΣΑ

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν την Κυριακή λόγω προσωρινής διακοπής ρεύματος

31/03/2023, 10:52 μμ

ΒΟΝΙΤΣΑ

Θετική εξέλιξη στα προβλήματα των εργαζομένων στο Άκτιο – Λευκάδα

06/03/2023, 2:05 μμ

ΒΟΝΙΤΣΑ

3ο  Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

14/01/2023, 11:34 πμ

ΒΟΝΙΤΣΑ

Ο Β. Κικίλιας για το Αεροδρόμιο του Ακτίου

23/11/2022, 11:38 πμ

ΒΟΝΙΤΣΑ

Νέο ρεκόρ για το Αεροδρόμιο του Ακτίου – Μετέφερε 760.076 το δεκάμηνο του 2022

15/11/2022, 10:36 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites