Νέο σύγχρονο κάμπινγκ στην Αμμουδιά

Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Πάργας η πλειοδοτική, προφορική, φανερή δημοπρασία για την ενοικίαση χώρου 41.200 τ.μ., στη θέση «Γκοριτζούλα» στην Αμμουδιά για την δημιουργία κάμπινγκ. Η διαδικασία ανέδειξε ανάδοχο την εταιρεία «Αγαθάγγελος Καλινικίδης» και έτσι μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης του συγκεκριμένου χώρου και άκαρπων προσπαθειών, η Αμμουδιά θα αποκτήσει ένα σύγχρονο και οργανωμένο κάμπινγκ, στην θέση που το ορίζει το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Φαναρίου.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πάργας Νίκο Ζαχαριά και δεσμευτήκαν να υλοποιήσουν ένα επενδυτικό σχέδιο που θα δημιουργήσει το πιο σύγχρονο κάμπινγκ της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και πολλές θέσεις εργασίας.

Ο χώρος του νέου κάμπινγκ γειτνιάζει με το ποτάμι του Αχέροντα και τις εκβολές του, έχει άμεση πρόσβαση στην νέα πεζογέφυρα του ποταμού, καθώς και στο νέο δίκτυο ποδηλατοδρόμων που θα δημιουργηθεί.

 Με την κίνηση αυτή ο Δήμος Πάργας κατορθώνει να υλοποιηθεί μια ήπιας μορφής επένδυση μεγάλης κλίμακας, που θα εναρμονίζεται πλήρως με το σημαντικό οικοσύστημα της περιοχής, δημιουργώντας τις απαραίτητες υποδομές για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών οικοτουρισμού και δίνοντας μια νέα αναπτυξιακή προοπτική.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Νέες ασφαλτοστρώσεις από τον Δήμο Πάργας

08/08/2022, 10:31 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Θερινές Σκακιστικές Εκδηλώσεις στην Πρέβεζα – Ελάτε να παίξουμε σκάκι!

08/08/2022, 10:10 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πανσέληνος με χορούς και τραγούδια της Ηπείρου στην Αρχαία Κασσώπη

08/08/2022, 10:03 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πρόσληψη 35 ατόμων ΙΔΟΧ για την καθαριότητα σχολικών μονάδων από τον Δήμο

05/08/2022, 11:30 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εξαιρετικές ερμηνείες από το κουαρτέτο εγχόρδων στο Βοτανικό Κήπο

05/08/2022, 11:24 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites