Με τον Δήμαρχο Πάργας συναντήθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέως του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας

Την Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας Δήμος Βασίλης , ο Γραμματέας Μπεϊντάρης Ταξιάρχης , ο Υπεύθυνος Διαχ/σης Σοφιανός Κων/νος & το Μέλος Δέσκας Σωτήρης, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πάργας κ. Νίκο Ζαχαριά στο γραφείο Δημάρχου στη Πάργα.
Από το «φανταστικό μπαλκόνι με θέα» του γραφείου Δημάρχου απόλαυσαν τον καφέ, την υπέροχη θέα και την αύρα της θάλασσας.


Ο Πρόεδρος Δήμος Βασίλης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, που είναι το Δημογραφικό, για το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας στα καύσιμα, στην ενεργεία, στα τρόφιμα, στα αγροεφόδια, στις πρώτες ύλες τσακίζει περισσότερο τις πολυμελείς οικογένειες και ότι οι πολιτικές που ασκεί η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό και θετικό κλίμα, αξιολογήθηκαν τα βήματα που έχουν γίνει ως τώρα στη μεταξύ μας συνεργασία και συζητήθηκαν επόμενες δράσεις.

Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός αφορά τους εξής τομείς:

– Μείωση Ύδρευσης & δημοτικά τέλη, κατά 50% για τις οικογένειες με τρία τέκνα.

– Ένταξη στις Κοινωνικές Συμπράξεις του ΤΕΒΑ και διανομής φρούτων τους Τρίτεκνους, καθώς και γενικότερα στις Κοινωνικές Δομές των Δήμων.

– Εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς των τέκνων γονέων με τρία παιδιά με τις ίδιες προϋποθέσεις ( προτεραιότητα και δίδακτρα) που ισχύουν και για τους πολύτεκνους

– Στις προσλήψεις για τις ανάγκες του Δήμου, εφαρμογή των αποφάσεων για ποσοστό προσλήψεων σε όλη την κλίμακα των δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων

 

Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Ζαχαριάς γνώστης των ανωτέρω θεμάτων δεσμεύτηκε να τα υλοποιήσει σύμφωνα τις ανάγκες του Δήμου.
Στη βάση της αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, ο Δήμαρχος Πάργας και η Δ/κση των Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας συμφώνησαν να έχουν στενή συνεργασία και στο μέλλον, για το σχεδιασμό δράσεων προς όφελος των οικογενειών και του τόπου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας διοργανώνει την 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας

25/06/2022, 6:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σύλληψη για κατοχή κάνναβης

25/06/2022, 1:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ο σίφουνας ήρθε – Το ΝΕΟ Adventure σκούτερ MISTA που θα σας μυήσει στην οδηγική απόλαυση!

25/06/2022, 1:14 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συναυλία Μουσικών Τμημάτων Δήμου Πάργας

25/06/2022, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Το έθιμο του Κλήδονα αναβίωσε στην Λυγιά που γιόρτασε τον Αϊ Γιάννη τον Ριγανά

25/06/2022, 10:49 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Δασάρχης – Οι ΧΑΔΑ και τα επικίνδυνα δάση της Περιφερειακής Ενότητας

24/06/2022, 6:31 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites