Από ποιες Κοινότητες της Πρέβεζας θα διέλθει ο αγωγός EastMed;

Αναφορά στον αγωγό φυσικού αερίου που θα διέλθει από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας έγινε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Με αφορμή τα ειδοποιητήρια που λαμβάνουν το διάστημα αυτό κάτοικοι κοινοτήτων της Πρέβεζας  οι οποίοι καλούνται να ελέγξουν το “πέρασμα” του αγωγού φυσικού αερίου East Med από τις ιδιοκτησίες του ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης “Στροφή στο Μέλλον” Θανάσης Ανωγιάτης, έκανε ερώτηση σχετικά με το αν ο Δήμος Πρέβεζας έχει ενημέρωση για το θέμα.

Στην Ήπειρο ο αγωγός διέρχεται από τους Δήμους Νικολάου Σκουφά και Άρτας στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, Ζηρού, Πρέβεζας και Πάργας στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και τους Δήμους Σουλίου και Ηγουμενίτσας στο Νομό Θεσπρωτίας. Μάλιστα στον Μεσοπόταμο του Δήμου Πάργας λειτουργεί γραφείο κτηματογράφησης, όπου οι κάτοικοι του Δήμου Πρέβεζας και Πάργας, μπορούν να ενημερωθούν.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, έχουν ενημερωθεί όλοι οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων που θα διέλθει ο αγωγός. Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργάκος στον Δήμο Πρέβεζας ο EastMed θα διέλθει από τις κοινότητες  Στεφάνη, Λούρο, Ωρωπό, Καμαρίνα, Μυρσίνη και Χειμαδιό.

 

 

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Δασάρχης – Οι ΧΑΔΑ και τα επικίνδυνα δάση της Περιφερειακής Ενότητας

24/06/2022, 6:31 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εντυπωσιάζει το Sea Cloud ΙΙ στο λιμάνι της Πρέβεζας

24/06/2022, 4:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

«Λαμπατίνες» στην Πάργα

24/06/2022, 4:38 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ίδρυση νέων Τομέων ΕΠΑ.Λ. στην Πρέβεζα και το Καναλάκι

24/06/2022, 4:34 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μια όμορφη βραδιά με ένα ταξίδι στην ελληνική παράδοση

24/06/2022, 4:20 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στο Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ ο Νίκος Γεωργάκος

24/06/2022, 4:09 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites