Πρέβεζα : Ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού για τους δρόμους – Η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου ενισχύεται με τα 8 μηνα

Κριτική για την κατάσταση που παρουσιάζει η εικόνα της πόλης άσκησε στην Δημοτική αρχή ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Ιωσήφ Στύλος κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Στύλος ανέφερε πως το “παιχνίδι του πράσινου είναι χαμένο στην πόλη μας” και τόνισε πως η σημερινή δημοτική αρχή έχει έχει κληρονομήσει πάρκα και νησίδες σε άθλια κατάσταση.

“Να πω για το καινούργιο το πάρκο (Πάρκο Δημοκρατίας), είναι Ιούνιος και είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν έχει ρίξει κανένας λίπασμα, κουρεύτηκε με το ζόρι. Έπρεπε η αγριάδα να είναι καταπράσινη. Αν συμπεριφερθείτε έτσι και στο γήπεδο που θα το πληρώσουμε 3 φορές απάνω θα έχετε αποτύχει οικτρά. Να μιλήσουμε λίγο για τα βάτα. Κάθε πρωί για να πάω στην δουλειά μου περνάω από τον Υδατόπυργο. Να σταματήσουμε ένα πρωί και να πάμε χέρι – χέρι τα πεζοδρόμια να δούμε αν θα μπορέσετε να περάσετε. Επιτέλους αφήστε την υπηρεσία να ρίξει πρόστιμα. Δεν είναι οι ψήφοι μόνο. Πρέπει κάποια στιγμή κάποιος να τιμωρηθεί. Για τα χορτάρια αν δεν κάνετε έναν διαγωνισμό με ιδιώτη για να τα φέρει σε μια μορφή, με δυο άτομα στο πράσινο δεν κάνετε τίποτα. Αυτό θεωρώ εγώ σωστό, ότι πρέπει να μπει κάποιος να τα φέρει σε μια σωστή μορφή. κ. Κουμπή θα πρέπει να κάνετε έναν έλεγχο στις νησίδες. Έχουν φυτρώσει μέσα, πεύκα, ευκάλυπτα, καλάμια. Να πάρετε μια τσάπα να ξηλώσετε αυτά τα φυτά τα οποία έρχονται από τον κ. Μπαϊλη. Όταν περάσουν δέκα χρόνια δεν θα μπορείτε να τα ξηλώσετε, θα χαλάσετε και το δρόμο. Πρέπει τώρα να ξηλωθούν” σημείωσε ο κ. Στύλος και πρόσθεσε πως το πράσινο της πόλης ποτίζεται μεσημεριανές ώρες και την καλοκαιρινή περίοδο θα υπάρχει πρόβλημα με την πίεση του νερού σε πολλά σημεία της πόλης.

Απαντώντας ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος επεσήμανε πως το  πράσινο αντιμετωπίζεται μία φορά και καλή με το να έχει ο Δήμος υπηρεσίες. Μάλιστα ο κ. Γεωργάκος ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει και εδώ στην Πρέβεζα το ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού για τους δρόμους, ενώ η υπηρεσία πρασίνου θα ενισχυθεί με τα 8 μηνα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites