Η Αποκεντρωμένη ακύρωσε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάργας για τα πρόστιμα σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων

Στην ακύρωση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάργας με την οποία εγκρίθηκε η µη επιβολή προστίµου, αποκλειστικά και µόνο για το έτος χρήσης 2021, σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του ∆ήµου Πάργας, για αυθαίρετη και δίχως την απαιτούµενη άδεια χρήση κοινοχρήστου χώρου κατά τον Ιούλιο και Αύγουστο 2021, προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι η Οικονοµική Επιτροπή των ∆ήµων ,δεν έχει αρµοδιότητα να αποφαίνεται επί θεµάτων µη επιβολής προστίµων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ίδια απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε ,η καταβολή από τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, αντιτίµου για την χρήση των κοινοχρήστων χώρων, ενώ για για τους συγκεκριμένους επαγγελματίες που η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε την μη επιβολή προστίμου έχουν συνταχθεί εκθέσεις ελέγχου από την αρµόδια επιτροπή του ∆ήµου Πάργας.

Κατά της απόφασης ακύρωσης χωρεί προσφυγή ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152, εντός ενός (1) µηνός από την έκδοση ή την κοινοποίησή της.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πως μπορούν να πληροφορηθούν την ώρα της προφορικής τους εξέτασης οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

25/05/2022, 10:32 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Τάσος Γάτσιος πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας – Συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

24/05/2022, 8:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Επισκευάστηκαν οι κατεστραμμένοι εύκαμπτοι πλαστικοί οριοδείκτες στην χερσαία ζώνη λιμένα

24/05/2022, 7:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Λουριώτης Αρχιμουσικός Κατσαουνος Αντώνιος

24/05/2022, 7:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Επίσκεψη των ΚΔΑΠ του Δήμου Ζηρού στο Κάστρο των Πέντε Πηγαδίων

24/05/2022, 6:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνελήφθη γυναίκα με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

24/05/2022, 6:31 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites