Το Ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ Ηπείρου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας

 Ύστερα από πρόσκληση του Ινστιτούτου εργασίας της ΓΣΕΕ Ηπείρου, χθες 05/04/2022, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας επισκέφτηκε το χώρο του Ινστιτούτου στην Πρέβεζα, όπου οι επαγγελματικοί σύμβουλοι του ΙΝΕ, κ. Πολυμέρης Πούλιος  και η κα. Ζάβρα Ευρυνόμη, την ενημέρωσαν διεξοδικά για τις πρωτοβουλίες αλλά και το  πλαίσιο δράσης τους. 

 Υπό πνεύμα συνεργασίας και αλληλοστήριξης ενημερωθήκαν για  την ύπαρξη και λειτουργία ενός συμβουλευτικού μηχανισμού αποτελούμενο από έμπειρους νομικούς, με έδρα την Αθήνα, τον οποίο μπορεί κάθε εργαζόμενος να κάνει χρήση δωρεάν για να λάβει συμβουλές σε θέματα συνταξιοδοτικού ή γενικότερου ασφαλιστικού ενδιαφέροντος. Ο μηχανισμός αυτός απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους και στο αστυνομικό προσωπικό,  παρέχοντας χωρίς κόστος, εξειδικευμένες συμβουλές και κατευθύνσεις στο πεδίο ασφαλιστικών ή συνταξιοδοτικών ζητημάτων με εξατομικευμένο χαρακτήρα.

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων σταθερά, παραμένει αρωγός όλων των συναδέλφων της για τα ανωτέρω ζητήματα, για τα οποία δύνανται να απευθύνονται απευθείας σε αυτή. 

 Ωστόσο η ύπαρξη μηχανισμών και εργαλείων όπως το προαναφερθέν, μπορούν να προσφέρουν  την πρόσθετη πληροφόρηση που τυχόν κάθε ενδιαφερόμενος Αστυνομικός μπορεί να αναζητήσει για ικανοποίηση των ατομικών του υποθέσεων.

 Ολοκληρώνοντας την συνάντησή, τέθηκαν τα θεμέλια μελλοντικής συνεργασίας σε θέματα που άπτονται του αντικείμενου  του Ινστιτούτου όπως  επαγγελματική κατάρτιση, δια βίου εκπαίδευση και της συνεχούς επιμόρφωσης εργαζομένων.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

20 χρόνια Preveza Jazz Festival – Ξεκινά η μεγάλη γιορτή

25/05/2022, 11:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Φωτιά σε Φωτοβολταϊκό Πάρκο στην Σκαμνούλα Πρέβεζας

25/05/2022, 6:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Το σχολείο τελειώνει, το Summer Camp στο Κ.Ε.Π.Ψ.Υ αρχίζει!

25/05/2022, 6:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έκλεψε λουλούδια από ανθοπωλείο και συνελήφθη

25/05/2022, 3:52 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Βραδινή παράκληση για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων θα τελέσει ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος

25/05/2022, 1:05 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Αγιά

25/05/2022, 1:00 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites