Το Ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ Ηπείρου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας

 Ύστερα από πρόσκληση του Ινστιτούτου εργασίας της ΓΣΕΕ Ηπείρου, χθες 05/04/2022, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας επισκέφτηκε το χώρο του Ινστιτούτου στην Πρέβεζα, όπου οι επαγγελματικοί σύμβουλοι του ΙΝΕ, κ. Πολυμέρης Πούλιος  και η κα. Ζάβρα Ευρυνόμη, την ενημέρωσαν διεξοδικά για τις πρωτοβουλίες αλλά και το  πλαίσιο δράσης τους. 

 Υπό πνεύμα συνεργασίας και αλληλοστήριξης ενημερωθήκαν για  την ύπαρξη και λειτουργία ενός συμβουλευτικού μηχανισμού αποτελούμενο από έμπειρους νομικούς, με έδρα την Αθήνα, τον οποίο μπορεί κάθε εργαζόμενος να κάνει χρήση δωρεάν για να λάβει συμβουλές σε θέματα συνταξιοδοτικού ή γενικότερου ασφαλιστικού ενδιαφέροντος. Ο μηχανισμός αυτός απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους και στο αστυνομικό προσωπικό,  παρέχοντας χωρίς κόστος, εξειδικευμένες συμβουλές και κατευθύνσεις στο πεδίο ασφαλιστικών ή συνταξιοδοτικών ζητημάτων με εξατομικευμένο χαρακτήρα.

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων σταθερά, παραμένει αρωγός όλων των συναδέλφων της για τα ανωτέρω ζητήματα, για τα οποία δύνανται να απευθύνονται απευθείας σε αυτή. 

 Ωστόσο η ύπαρξη μηχανισμών και εργαλείων όπως το προαναφερθέν, μπορούν να προσφέρουν  την πρόσθετη πληροφόρηση που τυχόν κάθε ενδιαφερόμενος Αστυνομικός μπορεί να αναζητήσει για ικανοποίηση των ατομικών του υποθέσεων.

 Ολοκληρώνοντας την συνάντησή, τέθηκαν τα θεμέλια μελλοντικής συνεργασίας σε θέματα που άπτονται του αντικείμενου  του Ινστιτούτου όπως  επαγγελματική κατάρτιση, δια βίου εκπαίδευση και της συνεχούς επιμόρφωσης εργαζομένων.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στελέχη του Πολυδύναμου Κέντρου Πρέβεζας του ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησαν συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης με τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης της πόλης

01/12/2022, 6:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Οι 8 περιοχές που γίνει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Κυριακή

01/12/2022, 4:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Koινή ενημερωτική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ΑΙDS στην Πρέβεζα

01/12/2022, 4:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πολιτική λύση για την απομάκρυνση του αμιάντου από τα σπίτια του Ωρωπού αναζητά ο Δήμος

01/12/2022, 4:47 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί η ΔΟΥ στις 15 Δεκεμβρίου

01/12/2022, 4:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” συναντήθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

01/12/2022, 4:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites