Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Πρέβεζας με θέμα την πρόληψη των πυρκαγιών

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Απριλίου στις 12.00 μμ η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πρέβεζας, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, υπό την προεδρία του κ. Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου με θέμα  την πρόληψη δασικών πυρκαγιών  και την καλύτερη αντιμετώπιση τους σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδιαιτέρως για την άριστη συνεργασία η οποία έφερε και άριστο αποτέλεσμα πέρσι την καλοκαιρινή περίοδο. Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πολιτών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και από τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας, Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα,  ο οποίος είναι απολύτως δικαιολογημένος δεδομένων των άριστων υπηρεσιών που αδιαλείπτως παρέχουν στους πολίτες. Ανέφερε επίσης ότι «θα ανταπεξέλθουμε και πάλι με επιτυχία την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο αλλά χρειαζόμαστε την επαγρύπνησή όλων, άριστο συντονισμό και συνεργασία». Τέλος, ευχαρίστησε τις εθελοντικές οργανώσεις οι οποίες παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες ανιδιοτελώς στην πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών και όχι μόνο και συγκεκριμένα την ΛΕΚ Πρέβεζας καθώς και την Αερολέσχη Πρέβεζας και την Ε.Ε.Ε.Δ. Καναλακίου.»

Στην συνεδρίαση πήραν μέρος ο  Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα προστατευόμενων περιοχών, εξωστρέφειας και καινοτομίας κ. Χρ. Ματζίρας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Ν. Γεωργάκος, οι περιφερειακοί Σύμβουλοι  Δημ. Παππάς και Παύλος Φραγκούλης,  ο αντιδήμαρχος Ζηρού κ. Βασ. Παπαβασιλείου, ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Π.Ε. Πρέβεζας κ. Ν. Παππάς, ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Δ. Σκανδάλης, ο διοικητής της Δ.Ι.Π.Υ.Ν. Πρέβεζας κ. Αθ.  Μικρούλης, ο διοικητής Π.Υ. Πρέβεζας κ. Γ. Γκούμας, ο διοικητής Π.Υ. Πάργας κ. Βασ. Γιάννος, ο υποδιοικητής Π.Υ. Φιλιππιάδας κ.  Χρ. Πάνος, ο Υποδιευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας κ. Παν. Κόκκαλης, ο ΑΣΜΧΟΣ ΥΠΔΚΤΗΣ Ακτίου κ. Παν. Ματαφιάς, ο διοικητής του Β’ Λ/Τ Πάργας κ. Παν. Παπαδόπουλος, ο κ. Ευαγ. Παυλίδης από την Εφορεία Αρχαιοτήτων  Πρέβεζας, ο  δ/ντής λειτουργίας και συντήρησης Ζεύξης Ακτίου κ. Γ. Μπίγερης, ο κ. Γ. Γοδέβενος εκπρόσωπος της Εγνατίας Οδού, οι κ. Β. Ράπτης και Βικ. Γιαννούλης από την ΛΕΚ Πρέβεζας, ο κ. Ν. Σαμπράκος από την Αερολέσχη Πρέβεζας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Πρέβεζας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 6 προσλήψεις ΙΔΟΧ στη ΔΕΥΑΠ

30/09/2022, 3:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις συλλήψεις των δύο μελών της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου

30/09/2022, 2:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινούν οι εγγραφές στο Χορευτικό του Δήμου

30/09/2022, 2:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Τοποθετήθηκαν 12 υπόγειοι κάδοι σε Θεσπρωτικό και Φιλιππιάδα

30/09/2022, 2:38 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η συντήρηση του μονοπατιού Σκάλα της Τζαβελενας-Γεφυρα του Ντάλα

30/09/2022, 2:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η περιοχή που θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα και την Τρίτη

30/09/2022, 2:22 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites