Πρέβεζα : Αθλητικό Κέντρο σε 30 στρέμματα για σκοποβολή και τοξοβολία σχεδιάζει ο Δήμος

Συνάντηση για τη δημιουργία μικρού Αθλητικού Κέντρου στην Πρέβεζα είχαν σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σκοποβολής BUDO Ιωαννίνων κ.Κώστας Σουμαλεύρης και σκοπευτές από την περιοχή της Πρέβεζας.

Πέραν της συζήτησης υπήρξε διαδικτυακή παρέμβαση του προέδρου της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Αθανάσιου Παπαγεωργίου και του βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας παρουσίασε την προετοιμασία που έχει γίνει από πλευράς των υπηρεσιών για την χωροθέτηση , την αδειοδότηση και την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου το οποίο θα αναβαθμίσει τον αθλητικό χάρτη της περιοχής .

Ο κ. Γεωργάκος δήλωσε σχετικά:

«Συζητήσαμε σήμερα για τη δημιουργία ενός μικρού Αθλητικού Κέντρου στον Δήμο Πρέβεζας το οποίο θα φιλοξενεί εκτός από σκοποβολή και άλλες δραστηριότητες όπως η τοξοβολία , με εγκαταστάσεις διαθέσιμες σε ομάδες δράσης ( προσκόπους κλπ. ) αλλά και σε Συλλόγους της περιοχής μας.

Οι εγκαταστάσεις του θα διαμορφωθούν σε μια δημοτική έκταση περίπου 30 στρεμμάτων μεταξύ των Τ.Κ Μιχαλιτσίου και Φλαμπούρων, ενώ θα εκπονηθεί μελέτη που θα μας υποδείξει ακριβώς τις χρήσεις και τις απαιτούμενες υποδομές.

Εμείς είμαστε πρόθυμοι όχι μόνο να διαθέσουμε τον απαιτούμενο χώρο, αλλά και να συμβάλλουμε με όποιον άλλο τρόπο μας ζητηθεί στην όλη διαδικασία.

Στόχος μας είναι να διαμορφωθεί ένας σύγχρονος χώρος άσκησης , ψυχαγωγίας και φιλοξενίας αθλητικών αγώνων  για μικρούς και μεγάλους».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σκληρά μέτρα κατά της λειψυδρίας ετοιμάζει η ΔΕΥΑ

05/06/2025, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μήνυση σε βάρος της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου καταθέτει ο Νίκος Τζίμας

05/06/2025, 10:44 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πάτωσαν στην αξιολόγηση οι Δήμοι Πάργας, Πρέβεζας και Ζηρού

05/06/2025, 10:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ποδηλατάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας: Μια Γιορτή Χαράς και Συμμετοχής

19/05/2025, 11:48 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ακύρωση Σχολικών Αγώνων στην Πρέβεζα λόγω έλλειψης χρηματοδότησης

15/05/2025, 10:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δικαίωση Πολίτη (ΑΜΕΑ) από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για Μη Πρόσληψή του μέσω ΔΥΠΑ στο Δήμο Πρέβεζας

15/05/2025, 9:53 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας συμμετείχαν στο 14ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

15/05/2025, 9:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι Ξενώνες στρατού στα κενά στρατόπεδα της Πρέβεζας και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας …

15/05/2025, 6:17 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites