Θάνατος τριών παιδιών : Υπό κράτηση σε ειδικό κελί στον Κορυδαλλό η 33χρονη – Λύγισε όταν άκουσε προφυλάκιση

Στα κρατητήρια οδηγήθηκε με αυτοκινητοπομπή τριών οχημάτων η 33χρονη από την Πάτρα μετά την πολύωρη απολογία που έδωσε τη Δευτέρα για όσα της καταλογίζονται στη δικογραφία σε σχέση τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της.   

Δείτε βίντεο από τη μεταγωγή της

Μετήχθη στις φυλακές Κορυδαλλού όπου σε πρώτη φάση θα κρατηθεί για δύο εικοσιτετράωρα σε πλήρη απομόνωση ούτως ώστε να γίνουν και τα τεστ για τον κορωνοϊό και στη συνέχεια έχει προβλεφθεί μεταφορά της στην 6η Πτέρυγα των φυλακών, στο ένα από τα δύο κελιά που έχουν ειδικά διαμορφωθεί για περιπτώσεις γυναικών που φέρονται να έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα, απομονωμένα για λόγους ασφαλείας, ενώ θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιθέσεις από συγκρατούμενές της.

Χθες η 33χρονη από την Πάτρα παρέμεινε για περισσότερες από τέσσερις ώρες ενώπιον της δικαστικής λειτουργού αρνούμενη ότι είναι η υπαίτια της δολοφονίας του 9χρονου παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται πιθανότατα σε ιατρικό λάθος καταλογίζοντας αμέλεια ή λάθος για τη θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη στο παιδί το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου 2022 οπότε και κατέληξε.

Ανέφερε δε χαρακτηριστικά “πως θα μπορούσα να το κάνω ήταν το πρώτο και το πιο αγαπημένο μου παιδί καταλαβαίνει κανείς ότι δεν θα μπορούσα να διαπράξω ένα τέτοιο έγκλημα”.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Διοίκησης του νοσοκομείου, η οποία διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στη μικρή ασθενή η φαρμακευτική ουσία κεταμίνη.

Η επιχειρηματολογία φαίνεται πως δεν έπεισε Ανακρίτρια και Εισαγγελέα που συναποφάσισαν μετά το τέλος της απολογητικής διαδικασίας ότι η γυναίκα, σε βάρος της οποίας εκδόθηκε την Τετάρτη ένταλμα σύλληψης, είναι επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων και πρέπει να κρατηθεί προσωρινά. Η κατηγορούμενη, λύγισε όταν άκουσε προφυλάκιση ενώ αρνήθηκε τα πάντα.

πηγή: ertnews.gr

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites