Περισσότερες από 300 γυναίκες έκαναν δωρεάν μαστογραφία στην Πρέβεζα, την Πάργα, την Ηγουμενίτσα και το Σούλι

Η μονάδα μαστογράφου της Ε.Α.Ε πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το «Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού» με χορηγό την εταιρεία ‘ESTEE LAUDER’ και σε συνεργασία με το Παράρτημα Καναλάκι-Παργα της
Ε.Α.Ε και τους Δήμους Πρέβεζας, Πάργας, Ηγουμενίτσας και Σουλίου.
Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για να περιγράψει τα ζεστά συναισθήματα των γυναικών που κατέκλυσαν τις αίθουσες και αγκάλιασαν με τόση αγάπη και ενθουσιασμό αυτή την υπέροχη εκδήλωση προς τιμή τους.
Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για να φανερώσει όλη την αγάπη και την φροντίδα με τις οποίες και μόνο στήθηκε η εκδήλωση αυτή, χωρίς καμία προσδοκία και ανταλλαγή.
Στην ανακοίνωση του το Παράρτημα Καναλάκι-Παργα της Ε.Α.Ε αναφέρει :

“Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας και βοήθησαν για την αποπεράτωση της σημαντικής αυτής λειτουργίας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα: Δήμαρχο Πρέβεζας Νικόλαο Γεωργάκο, Πρόεδρο Δ.Σ Λεωνίδα Αργυρό, γραφείο Πρόνοιας Πρέβεζας, Δήμαρχο Πάργας Νικόλαο Ζαχαρία, Κέντρο κοινότητας Πάργα Παπαζήση Βιβή, Σύμβουλο δημάρχου Θεόδωρος Δημόπουλος, Δήμαρχο
Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλο, Αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας Βασιλική Τσώτου, ΚΕΠ Υγείας Νικολέτα Λάμπρου και Σταυρούλα Κωνσταντίνου, Δήμαρχο Σουλίου Ιωάννη Καραγιάννη, Αντιδήμαρχο Σουλίου Γεώργιο Ντάγκα, Κέντρο κοινότητας Σουλίου Βασιλική Ντάφλου. Υπεύθυνη για τον μαστογράφο της Ε.Α.Ε Σταθάκη Ανθή, τις τεχνολόγους της κινητής μονάδας καθώς και τα Μ.Μ.Ε. Τον πρόεδρο Ε.Α.Ε Ευάγγελο Φιλόπουλο και τον πρόεδρο του παραρτήματος Καναλάκι- Πάργα Θωμά Κασκάνη.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν.
Ευχαριστούμε όλες και όλους για την στήριξη της προσπάθειας που κατορθώνει και ανθίζει σε μια περίοδο κρίσης, φανερώνοντας πως η συστράτευση όλων μας αναδεικνύει τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό και την αγάπη στον συνάνθρωπο”.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Να εξασφαλιστεί η συνεχής λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καναλακίου

29/09/2023, 9:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ένας 23χρονος δικυκλιστής έχασε την ζωή του στην Ε.Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας

29/09/2023, 9:15 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πρέβεζα

27/09/2023, 7:55 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Ευαγγελία Αντωνίου είναι μία ξεχωριστή υποψηφιότητα στον Δήμο Πάργας

26/09/2023, 3:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οδηγήσαμε το νέο NISSAN QASHQAI e-power στους δρόμους της Πρέβεζας

24/09/2023, 10:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού και στο Κάστρο Αγ. Γεωργίου (Κυανή Ακτή) 

24/09/2023, 8:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά με το εργαστήρι δημιουργικής γραφής στο Κ.Ε.Π.Ε.Ψ.Υ

24/09/2023, 8:29 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites