Ο Κώστας Τριάντης στη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενης Περιοχής Κοιλάδας Αχελώου και Αμβρακικού κόλπου

Τη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενης Περιοχής Κοιλάδας Αχελώου και Αμβρακικού κόλπου επισκέφθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ) Κωνσταντίνος Τριάντης, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου.
Ο κ. Τριάντης, είχε μία διεξοδική συζήτηση με το προσωπικό, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί σε θέματα προστασίας και διαχείρισης της βιοποικιλότητας και τόνισε ότι στόχος του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. είναι πλέον με τρόπο ενιαίο και συντονισμένο όλες οι Μονάδες Διαχείρισης να συμβάλλουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την αειφόρο διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος απάντησε και στα ερωτήματα του προσωπικού.
Στη συνέχεια, ο κ. Τριάντης συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κοιλάδας Αχελώου και Αμβρακικού κόλπου, Δημήτρη Μπαρέλο, ξεναγήθηκε στην προστατευόμενη περιοχή του Αμβρακικού κόλπου και συγκεκριμένα στις λιμνοθάλασσες Τσουκαλιό και Λογαρού, φθάνοντας μέχρι την Κορωνησία.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υποβολή στοιχείων αλιευτικής δραστηριότητας στο ΟΣΠΑ από τους επαγγελματίες αλιείς

25/05/2022, 10:40 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πως μπορούν να πληροφορηθούν την ώρα της προφορικής τους εξέτασης οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

25/05/2022, 10:32 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Τάσος Γάτσιος πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας – Συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

24/05/2022, 8:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Επισκευάστηκαν οι κατεστραμμένοι εύκαμπτοι πλαστικοί οριοδείκτες στην χερσαία ζώνη λιμένα

24/05/2022, 7:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Λουριώτης Αρχιμουσικός Κατσαουνος Αντώνιος

24/05/2022, 7:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Επίσκεψη των ΚΔΑΠ του Δήμου Ζηρού στο Κάστρο των Πέντε Πηγαδίων

24/05/2022, 6:42 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites