Ο Κώστας Μπάρκας για την καθυστέρηση στην καταβολή των συντάξεων στο Νομό Πρέβεζας

Την ακόλουθη δήλωση για την καθυστέρηση στην καταβολή των συντάξεων στο Νομό Πρέβεζας,  λόγω τεχνικής βλάβης στα ΕΛ.ΤΑ έκανε ο Βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας:

“Αντιμέτωποι με το «επιτελικό κράτος» και την «κυβέρνηση των αρίστων» του κ. Μητσοτάκη έρχονται για μια ακόμη φορά οι συνταξιούχοι του Νομού μας και άλλων δεκαπέντε Νομών της χώρας, καθώς δεν τους καταβλήθηκαν έγκαιρα οι συντάξεις. Σε μια εποχή που η ακρίβεια καλπάζει, που τα χρήματα τελειώνουν από τα μέσα του μήνα, με την κυβέρνηση να μην κάνει τίποτα για να στηρίξει πραγματικά τους πολίτες, παρά μόνο παρακολουθεί αμέριμνη την αισχροκέρδεια παντού, οι πολίτες, ειδικά όσοι ζουν λίγο πιο μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα, βιώνουν το πρόσθετο βάρος να πρέπει να περιμένουν επιπλέον μέρες για να πάρουν  τη σύνταξή τους. 

Μετά το κλείσιμο δεκάδων υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ σε όλη τη χώρα και στον Νομό μας με προφανείς αρνητικές συνέπειες ειδικά για δυσπρόσιτες περιοχές και ηλικιωμένους συμπολίτες. Μετά τον σκόπιμο μαρασμό του οργανισμού, που σε εποχές αύξησης των ταχυδρομικών υπηρεσιών και υπηρεσιών courier αυτός μένει χωρίς προσωπικό. Μετά τη μονομερή απόφαση της Διοίκησης των ΕΛ.ΤΑ ο ημερήσιος τοπικός και περιφερειακός Τύπος να διανέμεται ουσιαστικά μια- δυο φορές την εβδομάδα, την εικόνα εγκατάλειψης του οργανισμού συμπληρώνουν ανάλογες ειδήσεις, όπως η καθυστέρηση στην πληρωμή συντάξεων από τα ΕΛ.ΤΑ σε δεκαέξι Νομούς της χώρας. 

Δεν έχει δώσει κανένας το δικαίωμα στον κ. Μητσοτάκη και στα golden boys του να απαξιώνουν τη δημόσια περιουσία των Ελλήνων πολιτών”. 

          

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα: Χωρίς φως το Βαθύ λόγω βλάβης

24/11/2022, 9:24 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ΑΕΝ υποδέχεται τους νέους της σπουδαστές στην Σχολή Πλοιάρχων Πρέβεζας

24/11/2022, 9:34 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Δήμος Πρέβεζας “ταξίδεψε” στην έκθεση  Philoxenia 

24/11/2022, 9:27 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η “Ανάπτυξη Τώρα” ψάχνει προγραμματική σύγκλιση με δημοτικές παρατάξεις, πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς

24/11/2022, 9:07 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πάργα : Προσωρινός ανάδοχος για την υλοποίηση συστημάτων Smart Cities ύψους 1.493.000 €

23/11/2022, 11:58 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας τιμά την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

23/11/2022, 11:31 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites