Συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας στις εργασίες του Γ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ

Στις εργασίες του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 27 και 28 Ιανουαρίου 2022 στην Αθήνα, συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας.

 Κατά την διάρκεια του Συμβουλίου παρουσιάστηκαν οι θέσεις και οι προσπάθειες της Ομοσπονδίας μας για την επίλυση χρόνιων ζητημάτων που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό, όπως το επικίνδυνο της εργασίας και το μισθολόγιο ,καθώς και το γενικότερο διεκδικητικό πλαίσιο για το έτος 2022. Από την πλευρά μας διατυπώσαμε τις απόψεις μας στα ανωτέρω ζητήματα και αναδείξαμε θέματα τοπικού αλλά και γενικού ενδιαφέροντος.

  Τις εργασίες του Γενικού Συμβουλίου μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν  χαιρετισμό: ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ καθώς και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ.

  Από όλους τονίστηκε η σπουδαιότητα του ρόλου του Έλληνα Αστυνομικού και της Ελληνίδας Αστυνομικού στην κοινωνία και αναφέρθηκαν στην προσπάθεια επίλυσης κάθε ζητήματος που έχει τεθεί από την Ομοσπονδία.

  Η Ένωση  θα συνεχίσει να μεταφέρει την φωνή των συναδέλφων μας, θέτοντας τα ζητήματα στην πραγματική τους βάση. Ευελπιστούμε πλέον, στην έμπρακτη αναγνώριση από το κράτος των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και την κοινωνία και όχι σε ευχολόγια.

  Τέλος οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας και την ανταλλαγή ευχών.   


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Παρουσιάστηκε η εφαρμογή που θα κάνει την Πρέβεζα σε “Έξυπνη Πόλη”

28/09/2022, 4:20 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 500.000 ευρώ από το Υ.Α.Α.Τ για έργο “Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις” στις Κοινότητες Κρανέας και Γοργομύλου

28/09/2022, 3:56 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ταξίδι ελπίδας με το ιστιοπλοϊκό του ΚΕΘΕΑ στην Πρέβεζα και τα Ιόνια Νησιά

28/09/2022, 3:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Προσωρινός ανάδοχος για τα συμπληρωματικά έργα αναβάθμισης του αλιευτικού καταφυγίου Πρέβεζας

28/09/2022, 3:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Γιώργος Γούσης : Ο σκηνοθέτης από την Πρέβεζα που διεκδικεί OSCAR

28/09/2022, 3:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας για διακίνηση σκληρών ναρκωτικών  

27/09/2022, 3:45 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites