Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την φυσική παρουσία περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, τηρουμένων όλων των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, όπως προβλέπουν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας έναντι του κορωνοιού.
Για αυτό τον λόγο σας καλούμε να προσέλθετε στην εκδήλωση έχοντας μαζί σας ατομική μάσκα προστασίας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας μέχρι την Παρασκευή 17/12/2021 ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Πρέβεζας (αρμόδιο πρόσωπο: κα Έλενα Ράπτη, τηλ. 2682029414 εσωτ. 4, e-mail: elenarapti@prevezachamber.gr).
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Ελαιοτουρισμός μια υποσχόμενη μορφή εναλλακτικού τουρισμού στην Πρέβεζα
Margarona Royal Hotel
18/12/2021
6.00μ.μ. – 9.00 μ.μ
Συντονίστριες της Εκδήλωσης:
κα Αλεξάνδρα Αγγέλη, Δημοσιογράφος
κα Έλενα Ράπτη, Υπεύθυνη Επιμελητηρίου Πρέβεζας.
Έναρξη Εκδήλωσης/Υποδοχή Προσκεκλημένων |
Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννη Μπούρη. |
Χαιρετισμοί Επισήμων |
Παρουσίαση του έργου AUTHENTIC-OLIVE-NET |
1ος κύκλος: Συζήτηση για τις προοπτικές ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην στην περιοχή σε σύνδεση με τον πρωτογενή τομέα.
|
2ος κύκλος: Παρεμβάσεις σχετικά με την σύνδεση του τοπικού τουριστικού προϊόντος με την τοπική γαστρονομία και το ελαιόλαδο.
|
3ος κύκλος: Σύνδεση της Ελαιοκαλλιέργειας με τον τοπικό πολιτισμό και τουρισμό.
|
Ελαιογνωσία ποικιλιών εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου από την Πρέβεζα
|
Προβολή Βίντεο προώθησης της αυθεντικότητας των τοπικών ποικιλιών ελιολάδου της Κοινής Διασυνοριακής Περιοχής ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ. |
Γαστρονομική επίδειξη τοπικών εδεσμάτων και συνταγών με βάση τα τοπικά ελαιόλαδα και αγροδιατροφικά προϊόντα
Μαγειρεύουμε χωρίς φωτιά – Πρεβεζιάνικη Σαλάτα
|
Δείπνο Ελαιογαστρονομίας |
Μουσική Εκδήλωση
|
Λήξη Εκδήλωσης |