Ξανά στο προσκήνιο το θέμα του Κολυμβητηρίου Πρέβεζας

«Πρόταση της Ανυπότακτης Κίνησης για Χωριά και την Πόλη της Πρέβεζας για συζήτηση του θέματος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου  προ ημερησίας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 29-11-2021»

 Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δημοτικός Σύμβουλος της  Ανυπότακτης Κίνησης Ταξιάρχης Κωστόγιαννης : “Για μια ακόμη χρονιά το Κολυμβητήριο της Πρέβεζας δεν πρόκειται να λειτουργήσει τον χειμώνα, λόγω της μη εκτέλεσης των απαραίτητων έργων υποδομής , ώστε να μπορεί να θερμαίνεται , όπως συμβαίνει με όλα τα κολυμβητήρια. 

  Είναι εξοργιστικό πως , ενώ έχει εγκριθεί  η προγραμματική σύμβασης για το έργο  «Επισκευή – συντήρηση μηχανολογικών και κτιριακών εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου Δήμου Πρέβεζας Ν. Πρέβεζας» από τον Μάρτιο του 2019, έχουν παρέλθει 32 μήνες(!!!) και αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί.   

  Επίσης είναι απαραίτητο να διεκδικήσουμε  τη δημιουργία νέου , σύγχρονου, ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητηρίου.

   Η «Ανυπότακτη Κίνηση για τα Χωριά και την Πόλη της Πρέβεζας» θεωρεί απαράδεκτη τη συνέχιση αυτής της κατάστασης σε βάρος  των πολιτών και των νέων του Δήμου μας, στους οποίους στερείται το δικαίωμα να ασχοληθούν με τον υγρό στίβο, την κολύμβηση και το πόλο, και ζητά να συζητηθεί το θέμα του Κολυμβητηρίου προ ημερησίας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας  29-11-2021 με τη συμμετοχή  όλων των ενδιαφερόμενων φορέων (αθλητικών συλλόγων , αθλητών , γονέων και άλλων ενδιαφερόμενων πολιτών)”.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Απομακρύνθηκαν οι Ρομά και μπήκαν μπουλντόζες στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα

06/07/2022, 12:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα την Δευτέρα ο Αν. ΥΠΕΣ Στέλιος Πέτσας

06/07/2022, 11:54 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Προτομή για τον Λάκη Παππά στην Πρέβεζα – Που θα τοποθετηθεί;

06/07/2022, 11:40 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την Παρασκευή τα εγκαίνια του λαογραφικού μουσείου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιχαλιτσίου

06/07/2022, 11:35 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ξεκινάει ο πρώτος ψεκασμός του προγράμματος Δακοκτονίας στην Π.Ε. Πρέβεζας

06/07/2022, 10:18 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Ινδαρέ “Μνήμη με ουρά” θα προβληθεί στην Πρέβεζα

06/07/2022, 10:15 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites