Χρήστος Μπαϊλης : Να δώσουμε τη μάχη να έρθει και δεύτερο τμήμα στην Πρέβεζα

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας) αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις, ήταν το μοναδικό θέμα της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου. Για το θέμα όπως είναι φυσικό τοποθετήθηκε στη συνεδρίαση και ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης.

“Είχαμε επισημάνει το ζήτημα της ελάχιστης εισαγωγής που είναι χτύπημα εκπαιδευτικού χαρακτήρα” τόνισε ο κ. Μπαίλης, ενώ στεκόμενος στην απόφαση των 18 καθηγητών, υποστήριξε ότι αγνοεί τους φοιτητές και δημιουργεί ανασφάλειες και απαξιώνει όλη τη δουλειά και τον κόπο των Καθηγητών. Εκτός από τα εργαστήρια, τις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις και τα αμφιθέατρα, ο κ. Μπαίλης έδωσε έμφαση και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημιακού τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής για το οποίο επισήμανε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από όλη την Ελλάδα.

“Να έχουμε ουσιαστική αναβάθμιση σε αυτό που λέγεται φοιτητική μέριμνα, να δώσουμε τη μάχη να έρθει και δεύτερο τμήμα στην Πρέβεζα” τόνισε μεταξύ άλλων καταλήγοντας ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα σήμερα η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

26/10/2021, 9:46 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

25/10/2021, 4:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συλλυπητήρια επιστολή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

25/10/2021, 3:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ από την Π.Ε. Πρέβεζας

25/10/2021, 3:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κίνημα Αλλαγής Ν. Πρέβεζας : Η χώρα και ο πολιτικός κόσμος από σήμερα γίνεται φτωχότερος! 

25/10/2021, 2:24 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Βάζουν ΤΕΛΟΣ στον διασυρμό με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά και για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης

25/10/2021, 12:45 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites