Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ θέλει να γίνει ο Νίκος Γεωργάκος

Την προεδρία της ΔΕΥΑΠ θέλει να αναλάβει σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Μετά την ανάληψη της Προεδρίας στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, όπου δημοπράτησε το μεγάλο έργο των κρηπιδωμάτων του παραλιακού μετώπου της πόλης ύψους 1,5 εκατ. ευρώ , το οποίο εντάχθηκε στο ΠΔΕ από την προηγούμενη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου επί δημαρχίας Χρήστου Μπαϊλη, ο Νίκος Γεωργάκος φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει θέση.

Το μεγάλο ερωτηματικό έκτος από το γιατί ο Νίκος Γεωργάκος θέλει να πάρει την προεδρία από έναν κατά κοινή ομολογία επιτυχημένο πρόεδρο, είναι ποια θα είναι η “τύχη” του Φώτη Ζέρβα σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες. Συγκεκριμένοι κύκλοι αναφέρουν ότι του έχει γίνει ήδη πρόταση για να αναλάβει εντεταλμένος σύμβουλος, κάτι που φαίνεται να βρίσκει κάθετα αντίθετο τον επικεφαλής της παράταξης “Δημοτική Ανατροπή” Βαγγέλη Ροπόκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί ημερών Φώτη Ζέρβα στο τιμόνι της ΔΕΥΑΠ, η επιχείρηση ενέταξε δύο μεγάλα και πολύ σημαντικά έργα στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” συνολικού ύψους 7,7 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία αναμένεται να δημοπρατηθούν το επόμενο διάστημα, ενώ ο Δήμος Πρέβεζας δεν έχει καταφέρει να εντάξει ακόμα κανένα έργο. Μάλιστα το ένα έργο της ΔΕΥΑΠ χαρακτηρίζεται σπουδαίο καθώς αφορά την αναβάθμιση του Δικτύου Ύδρευσης Πρέβεζας.  Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι αν αυτός που θα βάλει τις υπογραφές με τον εργολάβο του έργου ως πρόεδρος θα είναι ο Φώτης Ζέρβας ή ο Νίκος Γεωργάκος.

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στελέχη του Πολυδύναμου Κέντρου Πρέβεζας του ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησαν συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης με τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης της πόλης

01/12/2022, 6:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Οι 8 περιοχές που γίνει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Κυριακή

01/12/2022, 4:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Koινή ενημερωτική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ΑΙDS στην Πρέβεζα

01/12/2022, 4:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πολιτική λύση για την απομάκρυνση του αμιάντου από τα σπίτια του Ωρωπού αναζητά ο Δήμος

01/12/2022, 4:47 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί η ΔΟΥ στις 15 Δεκεμβρίου

01/12/2022, 4:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” συναντήθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

01/12/2022, 4:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites