Μίλτος Παππάς : Το τμήμα Λογιστικής έχει αυτή τη στιγμή 1738 ενεργούς φοιτητές

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας) αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις, ήταν το μοναδικό θέμα της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου. Δια ζώσης συμμετείχε στη συνεδρίαση ο Μιλτιάδης Παππάς ως μέλος Ε.ΔΙ.Π.

“Υπηρετώ το ίδρυμα περίπου από το 2000. Ξεκινήσαμε από τα παλιά κτίρια που στεγάζεται σήμερα το μουσικό σχολείο και μετακινηθήκαμε το 2010 σε ένα υπέροχο κτίριο. είπαμε ποιες είναι οι υποδομές που το χαρακτηρίζουν, θα τόνιζα ακόμα ότι έχει τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη της πόλης, όποιος θέλει ελεύθερα μπορεί να ανατρέξει σ’ αυτή. Μη ξενάμε ότι σ’ αυτή την πόλη όλα αυτά τα χρόνια, αυτό το ίδρυμα, έκανε τρία διεθνή συνέδρια, τα οποία παρακολούθησαν πάρα πολλά άτομα, προχώρησε στην έκδοση μιας τρομερής οικονομικής επιθεώρησης που διαβάζονταν παντού. Το παλιό ΤΕΙ Ηπείρου, το σημερινό παράρτημα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με έδρα την Πρέβεζα, έχει αυτή τη στιγμή 1738 φοιτητές, έχει 50 μεταπτυχιακούς, έχει 10 άτομα στη διδακτορική διατριβή, είναι δηλαδή στοιχεία που δίνουν στίγμα Ακαδημαϊκό στην πόλη μας. Τα προγράμματα μόνο ERASMUS τα οποία έχουν υλοποιηθεί είναι πολύ σημαντικά. Δεν μπορεί κανείς να μας πει ότι θα υπάρξει Ακαδημαϊκή ανάταση με την μεταφορά στα Γιάννενα. Η ακαδημαϊκή Ανάταση εξαρτάται από τρία πράγματα, από το έμψυχο δυναμικό, από τις υποδομές και από το έργο που γίνεται. Σας διαβεβαιώνω ότι η Πρέβεζα το καλύπτει 100%. Είναι λοιπόν απαίτηση να μείνει εδώ, ανεξαρτήτως το… μακρύ έντερο του καθενός τι θέλει” υπογράμμισε ο Μιλτιάδης Παππάς.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Χωρίς δάσκαλο β’ ξένης γλώσσας οι μαθητές του 1ου Δημοτικού στο Θεσπρωτικό

20/10/2021, 4:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ψάρευαν με πετονιές χειρός εντός της θαλάσσιας ζώνης του λιμένα

20/10/2021, 3:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη ημεδαπός στην Πρέβεζα με ένταλμα σύλληψης

20/10/2021, 2:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου εορτάζονται σήμερα

20/10/2021, 2:25 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα γιορτάζει της απελευθέρωση της και υποδέχεται τα κειμήλια του Μάρκου και της Λένως Μπότσαρη

20/10/2021, 2:22 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στην Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων

20/10/2021, 2:08 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites