Βαγγέλης Ροπόκης : “Θα στηρίξω την παράταξη Γεωργάκου 4 χρόνια – Θα κατέβω ξανά για Δήμαρχος “

Στήριξη στην Δημοτική Αρχή Γεωργάκου για το υπόλοιπο της θητείας της, δήλωσε ότι θα παρέχει ο επικεφαλής της παράταξης “Δημοτική Ανατροπή” Βαγγέλης Ροπόκης κατά την διάρκεια της χθεσινής μονοθεματικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου όπου έγινε ο απολογισμός του Δημάρχου.

Ο Βαγγέλης Ροπόκης προκλήθηκε να απαντήσει έπειτα από επίμονες ερωτήσεις του επικεφαλής της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργου Νίτσα,  ο οποίος τον τοποθέτησε την “Δημοτική Ανατροπή” στο κάδρο του απολογισμού ως συνεργαζόμενη παράταξη.

 

“Σχετικά με την παράταξη του κ. Ροπόκη που ακόμα σας στηρίζει, πραγματικά θα περιμένω να ακούσω με ενδιαφέρον για ποιο λόγο και μέχρι πότε; Αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι για ένα ακόμα χρόνο θα σας στηρίζει, μετά θα σας παρατήσει. Μπορεί να ακούσουμε ξανά τα ίδια που είχε κάνει με τον κ. Μπαϊλη που ήταν αντιδήμαρχος 7 χρόνια και μετά είπε “δεν κάνει”. Λέτε να πει τα ίδια;”  είπε ο Γιώργος Νίτσας και αναφέρθηκε στη συνέχεια στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Φώτη Ζέρβα, ο οποίος σύμφωνα με τον επικεφαλής της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” πολλές φορές σε αναρτήσεις του στα Social Media τοποθετείται σε πρώτο πληθυντικό όταν μιλάει για την δημοτική αρχή και δεν το κάνει μόνο για την ΔΕΥΑΠ στην οποία έχει οριστεί πρόεδρος το κάνει για πολλά θέματα. “Αν πιστέψουμε το σύμβουλο σας τότε θα πρέπει να απολογηθείτε και εσείς για όσα είπατε προεκλογικά. Λέγατε για δημιουργία νέου parking, δεν το έχετε καταγγείλει, δεν έχει κάνει τίποτα. Λέγατε για την δημοτική κατασκήνωση στο Κανάλι. Δεν έχει κάνει τίποτα. Δεν καταγγείλατε την δημοτική αρχή για κανένα σχεδιασμό. Λέγατε προεκλογικά για το γραφείο διασύνδεσης των δημοτών, με την αγορά εργασίας. Ποια βήματα έχετε κάνει μαζί με τον κ. Γεωργάκο. Για εμάς απολύτως τίποτα. Εκτός κ. Ροπόκη και κ. Ζέρβα αν είστε δημοτική αρχή. Γιατί αυτό αφήνει ο κ. Ζέρβας να εννοηθεί. Πείτε το να γνωρίζει ο κόσμος, ας μην κρυβόμαστε εδώ μέσα πίσω από το δάχτυλο μας. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε με ποιόν είτε; Πότε το παίζεται αντιπολίτευση και πότε δημοτική αρχή; Πότε λέτε ότι είστε αντίπαλος του Γεωργάκου στις εκλογές και πότε τον στηρίζετε; Είναι δυνατόν; Αυτό όμως δεν συμβαίνει μόνο με την παράταξη του κ. Ροπόκη. Αυτό συμβαίνει αγαπητέ κ. Γεωργάκο και με τους δικούς σας συμβούλους, που σήμερα εδώ στηρίζουν αυτά που λέτε αλλά έξω στα καφενεία λένε ότι είστε ανεπαρκής, ότι δεν κάνετε!” επεσήμανε ο Γιώργος Νίτσας και ένα λόγο για Θέατρο του παραλόγου από τους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Αρχής και από την συνεργαζόμενη παράταξη.

Παίρνοντας το λόγο ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Ανατροπή Βαγγέλης Ροπόκης απάντησε στον Γιώργος Νίτσα λέγοντας μεταξύ άλλων :  “Δεν χρειάζεται εκνευρισμός, ούτε πανικός. κ. Νίτσα εδώ είναι οι πολίτες θα σας ψηφίσουν οι Πρεβεζάνοι όταν θα γίνει ο ήλιος άσπρος. Είμαι σε κάποια ηλικία πολύ μεγάλη, πάνω από τα 60. Σας θυμάμαι υποψήφιο και συνεργάτη και τότε που είμασταν στο ΠΑΣΟΚ, γιατί εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ, δεν ξέρω αν εσείς είστε ή δεν είστε. Σας θυμάμαι όταν ήσασταν υποψήφιος με τον κ. Κλάπα, σας θυμάμαι όταν κατεβήκατε απέναντι στην παράταξη του σημερινού βουλευτή που τον απαξιώσατε και αυτόν, σας θυμάμαι και με τον κ. Μπαϊλη που κάνατε και με αυτόν διάλογο και τον θεωρούσατε και αυτόν ανίκανο και την παράταξη του. Ακόμα και μένα με αμφισβητήσατε, καλά κάνετε δικαίωμα έχετε. Και τον κ. Γεωργάκο καλά κάνατε. Όμως η κοινωνία ψηφίζει. Για να είναι σήμερα εδώ ο Γεωργάκος Δήμαρχος δεν τον ψήφισα εγώ. Τον στήριξε η κοινωνία και το πολιτικό σύστημα που είχε την απλή αναλογική. Αυτόν είναι δήμαρχος τι θέλετε να κάνουμε τώρα. Όταν κατεβήκαμε στις εκλογές άλλο σύστημα είχαμε. Ήταν σίγουρο ότι έπρεπε να συνεργαστούν 3 παρατάξεις. Εγώ κράτησα τον λόγο μου και τον κρατάω και δεν κρύβομαι. Είχα εξαιρέσει την παράταξη Μπαϊλη και είναι ηθικό το θέμα, δεν είναι απολογιστικό. Μπορείτε να ρωτήσετε και τον ίδιο και όλους τους συναδέλφους. Ούτε και ποτέ προσωπικό. Ποτέ στην ζωή μου δεν ντράπηκα για τίποτα. Δεν τον κατηγόρησα τον Μπαϊλη, δεν τον είπα κλέφτη. Τον είπα κακό διαχειριστή πολιτικό. Έδειξα τη δύναμη μου και προχώρησα με το κεφάλι ψηλά. Διότι λέγανε και κάτι άλλο… που να πάει αυτός ο άνθρωπος, ξέρει και γράμματα; Δεν ντρέπομαι για αυτό συνάδελφοι. Θα ντρεπόμουν αν ήμουν από οικογένεια που μπορούσα να ζήσω, αν σπουδάσω και να προχωρήσω. Εγώ δεν ξέρω να γράφω αλλά ξέρω να διαβάζω και διαβάζω πολύ καλά και θυμάμαι πολύ καλά. Φτάσαμε στο δια ταύτα να συνεργαστούμε με τον κ. Γεωργάκο. Τρείς ήμασταν ο κ. Νίτσας, εγώ και ο κ. Γεωργάκος. Δεν καθίσαμε ποτέ στο ίδιο τραπέζι και ξέρετε γιατί; Από πείρα! Δεν μου αρέσει να απολογούμαι εδώ και να κατηγορώ όσους συνεργάστηκα. Παίρνω τα θετικά στη ζωή μου και προχωράω. Το ίδιο θα κάνω και με την παράταξη Γεωργάκου. Και για να το κλείσω… Ποτέ δεν είπαμε στον κ. Γεωργάκο ότι θα κάνουμε συγχώνευση και ποτέ δεν είπαμε ότι θα κατέβουμε στις εκλογές μαζί μέχρι σήμερα. Η παράταξη μας έχει συνέχεια και έχουμε την δύναμη. Εμείς θα κατέβουμε μόνοι μας. Θα κατέβω! Και τη δύναμη την έχω και την αγάπη την έχω και τα οικονομικά τα έχω. Ούτε με χρηματοδότησε κανείς στις προηγούμενες εκλογές που άφησαν υπονοούμενα. Σήμερα όλα τα έργα που γίνονται είναι από την παράταξη Μπαϊλη. Δεν θα κρίνω την παράταξη Γεωργάκου θα την κρίνουν οι πολίτες και η κοινωνία. Εγώ δεν είμαι εκβιαστής. Αφού θα κατέβω στις εκλογές μπορώ να κάτσω 4 χρόνια; Είναι έντιμο αγαπητοί συνάδελφοι; Άλλο να αποχωρίσω και άλλο να στηρίξω. Θα στηρίξω την παράταξη Γεωργάκου 4 χρόνια. Έχω υποχρέωση απέναντι στους πολίτες”.

Για τις τοποθετήσεις του συμβούλου του Φώτη Ζέρβα στα Social Media ο Βαγγέλης Ροπόκης τόνισε πως γράφει στο δικό του Facebook και ότι ο ίδιος σαν επικεφαλής δεν έχει κάνει καμία τέτοιου είδους ανάρτηση. “Ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα. Εγώ τον ευχαριστώ μέχρι σήμερα διότι, είναι ακούραστος και όταν εργάζεσαι θα κάνεις και λάθη. Δεν θα μείνω σε αυτά τα πράγματα, τα βλέπω καλοπροαίρετα και μπορώ να του πω κι ένα μπράβο” σημείωσε ο Βαγγέλης Ροπόκης.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites