Πρέβεζα : Κατέστρεψαν τις πινακίδες για την προστασία του δάσους της Βαλανιδορράχης

Νέες μηνύσεις κατατέθηκαν σήμερα από τους ιδιοκτήτες

Τις ενημερωτικές πινακίδες που προειδοποιούν τους διερχόμενους στο ιδιωτικό δάσος της Βαλανιδορράχης για κίνδυνο πυρκαγιάς και οι οποίες τοποθετήθηκαν έπειτα από εντολή του δασαρχείου, κατέστρεψαν άγνωστοι (;).

Σήμερα, οι ιδιοκτήτες του δάσους κατέθεσαν νέες μηνύσεις κατά των “ανωνύμων ηθικών αυτουργών και των καταπατητών του δάσους Βαλανιδορράχης” που όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά “κρύβονται πίσω από μια ανυπόστατη και ανύπαρκτη επιτροπή.”

Οι μηνύσεις αφορούν τα αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της καταστροφής πινακίδων που τοποθετήθηκαν με εντολή του δασαρχείου, της ηθικής αυτουργίας και σωρείας αδικημάτων, ενώ μηνύσεις κατατέθηκαν επίσης και για καταπάτηση νέων εκτάσεων.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος των συνιδιοκτητών κ. Απόστολος Τάσσης μας δήλωσε στο mypreveza.gr πως σε πλήρη συνεργασία με το Ελληνικό Δημόσιο έγιναν και φέτος όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του δάσους. “Οι καταπατητές όμως και οι προστάτες τους μέσα στο σκοτάδι, επιδιώκουν πίσω από την ανωνυμία να εξεγείρουν και να υποστηρίξουν τους επίδοξους καταπατητές, να συνεχίσουν το έργο της καταστροφής των δασών. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους για να μάθουν να σέβονται τι σημαίνει νομός” επεσήμανε στο mypreveza.gr ο κ. Τάσσης.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Χρήστος Ιωάννου εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

17/09/2021, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την ημέρα Εθνικής  Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας τιμά η Π.Ε Πρέβεζας

17/09/2021, 1:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” : Ένα έργο οδικού φωτισμού στο “πουθενά”

17/09/2021, 1:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Στη Βουλή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της έκδοσης αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 4Κ/2020 ΑΣΕΠ, για προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

17/09/2021, 12:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα ονόματα που “παίζουν” για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

17/09/2021, 12:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το ‘παιχνίδι’ της ανακύκλωσης συνεχίζεται στο Δήμο Ζηρού

17/09/2021, 12:02 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites