Πρέβεζα : Κατέστρεψαν τις πινακίδες για την προστασία του δάσους της Βαλανιδορράχης

Νέες μηνύσεις κατατέθηκαν σήμερα από τους ιδιοκτήτες

Τις ενημερωτικές πινακίδες που προειδοποιούν τους διερχόμενους στο ιδιωτικό δάσος της Βαλανιδορράχης για κίνδυνο πυρκαγιάς και οι οποίες τοποθετήθηκαν έπειτα από εντολή του δασαρχείου, κατέστρεψαν άγνωστοι (;).

Σήμερα, οι ιδιοκτήτες του δάσους κατέθεσαν νέες μηνύσεις κατά των “ανωνύμων ηθικών αυτουργών και των καταπατητών του δάσους Βαλανιδορράχης” που όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά “κρύβονται πίσω από μια ανυπόστατη και ανύπαρκτη επιτροπή.”

Οι μηνύσεις αφορούν τα αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της καταστροφής πινακίδων που τοποθετήθηκαν με εντολή του δασαρχείου, της ηθικής αυτουργίας και σωρείας αδικημάτων, ενώ μηνύσεις κατατέθηκαν επίσης και για καταπάτηση νέων εκτάσεων.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος των συνιδιοκτητών κ. Απόστολος Τάσσης μας δήλωσε στο mypreveza.gr πως σε πλήρη συνεργασία με το Ελληνικό Δημόσιο έγιναν και φέτος όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του δάσους. “Οι καταπατητές όμως και οι προστάτες τους μέσα στο σκοτάδι, επιδιώκουν πίσω από την ανωνυμία να εξεγείρουν και να υποστηρίξουν τους επίδοξους καταπατητές, να συνεχίσουν το έργο της καταστροφής των δασών. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους για να μάθουν να σέβονται τι σημαίνει νομός” επεσήμανε στο mypreveza.gr ο κ. Τάσσης.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ απέκλεισαν χώρο για την προστασία φωλιάς καρέτα – καρέτα στο Μονολίθι

02/07/2022, 11:07 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα μετατρέπεται σε “Έξυπνη” πόλη – Ποιες είναι οι πρώτες παρεμβάσεις που έγιναν

02/07/2022, 10:31 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Μωβ κάδοι στον Δήμο Πάργας – Ξεκίνησε η ανακύκλωση χρησιμοποιημένων ρούχων

01/07/2022, 1:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποίησε η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κοιλάδας Αχελώου και Αμβρακικού Κόλπου

01/07/2022, 1:23 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Παρέμβαση του Δημάρχου Πάργας για την κακή λειτουργία των δομών υγείας της περιοχής

01/07/2022, 1:16 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τουρισμός για όλους – Tο voucher θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εστίαση

01/07/2022, 1:13 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites