Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Πρέβεζας καταγγέλλει το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας για εμμονή κατά του Απόστολου Κατσανάκη

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Πρέβεζας καταγγέλλει το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας για εμμονή κατά του Απόστολου Κατσανάκη.

Στην καταγγελία της η ΔΑΚΕ Καθηγητών Πρέβεζας αναφέρει:

“Με την τελευταία απόφαση και ανακοίνωση, η πλειοψηφία στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας στρέφεται καταγγελτικά προς το ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας, ενώ απώτερος στόχος τους δεν είναι το συμβούλιο αλλά εμμονικά ο Δ/της της ΔΔΕ Πρέβεζας και η εμπάθειά τους σχετικά με τον χαρακτηρισμό του 1ου Γυμνασίου Πρέβεζας ως Προτύπου.

Η υπερβολή των χαρακτηρισμών στην ανακοίνωση αποδεικνύει ότι επιδιώκεται η δημιουργία εντυπώσεων για παραταξιακούς λόγους και όχι η επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας.

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο ένα δημοκρατικά εκλεγμένο όργανο να αντιμετωπίζει ως αντιδημοκρατική και αυταρχική ενέργεια την εφαρμογή νόμου που έχει ψηφιστεί από δημοκρατικά εκλεγμένη Βουλή.

Επιπλέον, το ΔΣ υπερβαίνει τα όριά του και αναλαμβάνει τον ρόλο διοικητικού δικαστηρίου, όταν δηλώνει ότι το ΠΥΣΔΕ αυθαιρέτησε και δεν έλαβε υπόψη του τους νόμους κατά τις υπηρεσιακές μεταβολές, ενώ το ΔΣ ενημερώθηκε κατά τις παραστάσεις του στη ΔΔΕ Πρέβεζας με βάση ποια Προεδρικά Διατάγματα και ποιους νόμους αυτές έγιναν.

Ακόμη, δεν παρουσιάζονται αντικειμενικά και σφαιρικά τα γεγονότα σχετικά με τον ρόλο της ΠΕ.ΔΙ.ΕΚ. Ηπείρου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες που το ΔΣ είχε η παρέμβαση εκ μέρους της δεν ήταν «προτροπή» αλλά «εντολή», κάτι που υποκρύπτει πιθανές διοικητικές υπερβάσεις εκ μέρους της. Αυτό το τελευταίο γεννά εύλογες απορίες για τους λόγους που κάποιοι στη διοικητική ιεραρχία είναι στο απυρόβλητο και κάποιοι άλλοι όχι.”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Εκτροπή οχήματος στα Ριζά

23/10/2021, 8:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πέπλο θλίψης στην Πρέβεζα – Έφυγε από την ζωή η Παρθενία Καζάκου

23/10/2021, 8:38 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Πότε θα ασχοληθεί σοβαρά η κυβέρνηση με τα προβλήματα των ΤΟΕΒ του Νομού Πρέβεζας;

22/10/2021, 7:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το πρόγραμμα εορτασμού για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ζήρου

22/10/2021, 7:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

MyData: Από την 1η Νοεμβρίου υποχρεωτικά για όλους – Παρελθόν τα χάρτινα βιβλία

22/10/2021, 6:55 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Με Τσακαλώτο, Αρβανίτη και Μπάρκα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς

22/10/2021, 6:39 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites