Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Πρέβεζας καταγγέλλει το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας για εμμονή κατά του Απόστολου Κατσανάκη

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Πρέβεζας καταγγέλλει το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας για εμμονή κατά του Απόστολου Κατσανάκη.

Στην καταγγελία της η ΔΑΚΕ Καθηγητών Πρέβεζας αναφέρει:

“Με την τελευταία απόφαση και ανακοίνωση, η πλειοψηφία στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας στρέφεται καταγγελτικά προς το ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας, ενώ απώτερος στόχος τους δεν είναι το συμβούλιο αλλά εμμονικά ο Δ/της της ΔΔΕ Πρέβεζας και η εμπάθειά τους σχετικά με τον χαρακτηρισμό του 1ου Γυμνασίου Πρέβεζας ως Προτύπου.

Η υπερβολή των χαρακτηρισμών στην ανακοίνωση αποδεικνύει ότι επιδιώκεται η δημιουργία εντυπώσεων για παραταξιακούς λόγους και όχι η επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας.

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο ένα δημοκρατικά εκλεγμένο όργανο να αντιμετωπίζει ως αντιδημοκρατική και αυταρχική ενέργεια την εφαρμογή νόμου που έχει ψηφιστεί από δημοκρατικά εκλεγμένη Βουλή.

Επιπλέον, το ΔΣ υπερβαίνει τα όριά του και αναλαμβάνει τον ρόλο διοικητικού δικαστηρίου, όταν δηλώνει ότι το ΠΥΣΔΕ αυθαιρέτησε και δεν έλαβε υπόψη του τους νόμους κατά τις υπηρεσιακές μεταβολές, ενώ το ΔΣ ενημερώθηκε κατά τις παραστάσεις του στη ΔΔΕ Πρέβεζας με βάση ποια Προεδρικά Διατάγματα και ποιους νόμους αυτές έγιναν.

Ακόμη, δεν παρουσιάζονται αντικειμενικά και σφαιρικά τα γεγονότα σχετικά με τον ρόλο της ΠΕ.ΔΙ.ΕΚ. Ηπείρου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες που το ΔΣ είχε η παρέμβαση εκ μέρους της δεν ήταν «προτροπή» αλλά «εντολή», κάτι που υποκρύπτει πιθανές διοικητικές υπερβάσεις εκ μέρους της. Αυτό το τελευταίο γεννά εύλογες απορίες για τους λόγους που κάποιοι στη διοικητική ιεραρχία είναι στο απυρόβλητο και κάποιοι άλλοι όχι.”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Επεκτείνει το δίκτυο καμερών πυροπροστασίας ο Δήμος Πάργας

06/07/2022, 5:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρεβεζα : Στον εισαγγελέα 46χρονος Σλοβάκος που κατηγορείται για βιασμό 20χρονης στη Λούτσα

06/07/2022, 4:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή Πράσινου Σημείου στον Δήμο Πρέβεζας

06/07/2022, 3:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει τις πύλες της η 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας «TASTE PREVEZA Welcome».

06/07/2022, 2:47 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Διεθνής καμπάνια για την ανάδειξη του μνημείου του Ζαλόγγου σε Διεθνές Τοπόσημο για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών

06/07/2022, 2:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Απομακρύνθηκαν οι Ρομά και μπήκαν μπουλντόζες στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα

06/07/2022, 12:06 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites