Στο  Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας ο ετήσιος έλεγχος γνώσης κολύμβησης των σπουδαστών/τριών της ΑΕΝ Ηπείρου 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/6/2021 και από ώρα 11:30 έως 12:30 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας ο ετήσιος έλεγχος γνώσης κολύμβησης των Σπουδαστών/στριών της ΑΕΝ/ΗΠΕΙΡΟΥ παρουσία τριμελούς επιτροπής από την  ΑΕΝ/ΗΠΕΙΡΟΥ την οποία αποτελούσαν ο Διοικητής  της ΑΕΝ  Πλοίαρχος Λ.Σ  κ. Παύλος Τιφτικίδης , ο Διευθυντής Σπουδών  Πλοίαρχος Α’ Ε.Ν  κ. Παντελεήμων Κίκερης  και ο Σημαιοφόρος Λ.Σ κ.  Ευάγγελος  Κόνης. 

Οι σπουδαστές/στριες υποβάλλονται σε υποχρεωτικό έλεγχο γνώσης κολύμβησης πριν την πραγματοποίηση του πρώτου εκπαιδευτικού ταξιδιού (εξάμηνο πρακτικής εξάσκησης επί πλοίου). Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Πρέβεζας μετά από πολλά χρόνια καθώς φέτος το κολυμβητήριο ξεκίνησε νωρίς τη λειτουργία του και οι εξετάσεις πλέον πραγματοποιούνται στο εαρινό εξάμηνο και όχι στο χειμερινό όπως ίσχυε με τον προηγούμενο Κανονισμό των ΑΕΝ. 

Από τους υπεύθυνους της ΑΕΝ/ΗΠΕΙΡΟΥ τηρήθηκαν σχολαστικά όλα τα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού covid-19 καθώς και τα προβλεπόμενα μέτρα της Γ.Γ.Α. για την χρήση των κολυμβητηρίων, ενώ από τους 70 συμμετέχοντες κρίθηκαν επιτυχόντες οι 57.

Μέχρι και την προηγούμενη χρονιά η συγκεκριμένη εξέταση λάμβανε χώρα σε κολυμβητήριο των Ιωαννίνων ή της Άρτας τα οποία ήταν διαθέσιμα.

Παρόντες ήταν  τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας   κ. Νίκος  Γεωργάκος   όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Δημήτρης  Καραμανίδης,  οι οποίοι καλωσόρισαν τους σπουδαστές . 

Ο  κ. Γεωργάκος  σε δήλωσή του  ανέφερε:

«Με χαρά σήμερα υποδεχόμαστε στις  αναβαθμισμένες  εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου  τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Ακαδημίας Εμπορικού  Ναυτικού Ηπείρου ανταποκρινόμενοι  άμεσα στο αίτημα της Διοίκησης  της Ακαδημίας. Η Πρέβεζα είναι μια πόλη  άρρηκτα δεμένη με την θάλασσα και  τα παιδιά αυτά, τα αυριανά στελέχη του εμπορικού μας ναυτικού , ξεκινούν ουσιαστικά από την πόλη μας   τα ταξίδια τους στις θάλασσες όλου του κόσμου. Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού  Πρέβεζας αποτελεί ένα πολύτιμο κεφάλαιο για  την περιοχή μας και  ο Δήμος πάντα  στέκεται αρωγός  στη λειτουργία της . Εύχομαι σε όλους και όλες να έχουν καλοτάξιδες θάλασσες και να   έχουν πάντα στην καρδιά τους το γαλάζιο της Πρέβεζας».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στελέχη του Πολυδύναμου Κέντρου Πρέβεζας του ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησαν συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης με τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης της πόλης

01/12/2022, 6:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Οι 8 περιοχές που γίνει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Κυριακή

01/12/2022, 4:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Koινή ενημερωτική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ΑΙDS στην Πρέβεζα

01/12/2022, 4:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πολιτική λύση για την απομάκρυνση του αμιάντου από τα σπίτια του Ωρωπού αναζητά ο Δήμος

01/12/2022, 4:47 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί η ΔΟΥ στις 15 Δεκεμβρίου

01/12/2022, 4:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” συναντήθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

01/12/2022, 4:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites