Πρέβεζα : Η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαρακη μίλησε για τα Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021 σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου

Μία πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμη ενημερωτική εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εβδομήντα επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων Νομού Πρέβεζας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Πρέβεζας σε συνεργασία με τη Νέα Ένωση Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 12:00μμ στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της λειτουργίας τους , κατόπιν της άρσης της πανδημίας COVID-19. Το θέμα αφορούσε:  «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 2084), Α.Π. 1632/21.5.2021.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η  Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη. Επίσης, στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας κ. Χαλκίδης Πολύκαρπος , ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Πάργας κ. Παππάς Ευθύμιος καθώς και  πρόεδροι τουριστικών συλλόγων και πλήθος επαγγελματιών από το χώρο του τουρισμού
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης καλωσόρισε τους επαγγελματίες του τουρισμού σε ένα σύντομο χαιρετισμό και τόνισε ότι πρέπει να αξιοποιηθούν τα υγειονομικά εργαλεία που  έχουμε στα χέρια μας για να ξεκινήσει ο τουρισμός στην περιοχή μας με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές και ανέφερε ότι το Επιμελητήριο Πρέβεζας έχει βάλει πολύ ψηλά ως στόχο την διερεύνηση του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή μας.
Η Υφυπουργός Τουρισμού κα Ζαχαράκη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας και την στήριξη της πολιτείας στους ανθρώπους της αγοράς και ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα εφαρμόσει το Ψηφιακό Πιστοποιητικό από την 1η Ιουνίου. Ανέφερε ότι είναι μια ιδιαίτερη χρονιά η οποία θα είναι δύσκολη και  με πολλές απαιτήσεις αλλά με  φοβερή δυναμική για την περιοχή μας δεδομένου του χαμηλού υγειονομικού φορτίου, την νέα δυναμική του αεροδρομίου του Ακτίου καθώς και ότι η περιοχή μας έχει απεριόριστές δυνατότητες και ως προς το κομμάτι το παραλιακό αλλά και το πολιτιστικό, γαστρονομικό και ιστορικό τουρισμό. Ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας ειδικής εκδήλωσης με το Επιμελητήριο Πρέβεζας για τις ειδικές μορφές τουρισμού και την ανάπτυξη αυτών στην περιοχή μας καθώς και ότι θα είναι δίπλα στην προσπάθεια του Επιμελητήριου Πρέβεζας προκειμένου διερεύνηση του τουριστικού προϊόντος. Κλείνοντας ανέφερε τη διαπίστωση της ότι έχουμε μια δύσκολη συγκυρία και απαιτείται να κάνουμε την πρόκληση ευκαιρία.  Για να Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα μίλησε η Δόκτωρ Παρηγορίδη Ιωάννα –Ευπραξία, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια για ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας τόσο για το προσωπικό των επιχειρήσεων όσο και για τις κρατικές ελεγκτικές αρχές.
Επικεφαλής επιθεωρήτρια συστημάτων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων  ISO22000 &συστημάτων ποιότητας ISO9001.
Οι συμμετέχοντες διατύπωσαν τις απορίες τους και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ευρεία ενημέρωση πάνω στα Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021.
Να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα λάβουν τη σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης. Ωστόσο για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021 παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο τηλέφωνο 2682029414 (εσωτ.4) με την κα Έλενα Ράπτη.
Ολόκληρη η ενημερωτική εκδήλωση παρουσιάζεται στην σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook.  


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 6 προσλήψεις ΙΔΟΧ στη ΔΕΥΑΠ

30/09/2022, 3:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις συλλήψεις των δύο μελών της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου

30/09/2022, 2:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινούν οι εγγραφές στο Χορευτικό του Δήμου

30/09/2022, 2:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Τοποθετήθηκαν 12 υπόγειοι κάδοι σε Θεσπρωτικό και Φιλιππιάδα

30/09/2022, 2:38 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η συντήρηση του μονοπατιού Σκάλα της Τζαβελενας-Γεφυρα του Ντάλα

30/09/2022, 2:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η περιοχή που θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα και την Τρίτη

30/09/2022, 2:22 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites