After the fall : Διαδικτυακό ομαδικό παιχνίδι ρόλων και εξερεύνησης

AFTER THE FALL

H Artifactory προσκαλεί έφηβους και νέους μέχρι 30 ετών στο διαδικτυακό ομαδικό παιχνίδι ρόλων και εξερεύνησης After the fall που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Απριλίου, στις 11:00 π.μ. και διαρκεί περίπου μέχρι τις 15.00

Στο After the Fall ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε έχει γκρεμιστεί. Η ανθρωπότητα έφτασε σε νέα ύψη με τη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Τα κατορθώματά της έμοιαζαν περισσότερο με μαγεία παρά με ανθρώπινο επίτευγμα. Μηχανές ανέλαβαν την παραγωγή αγαθών και την προστασία τους.

Τώρα παραμένουν μόνο τα ερείπια του κόσμου που κάποτε μας άνηκε. 

Οι μεγαλουπόλεις έχουν εξαφανιστεί, κάτω από τα κύματα, θαμμένες στη γη ή στο ραδιενεργό χιόνι, εγκαταλελειμμένες και κατεστραμμένες από τον πόλεμο.

Η ανθρωπότητα επιβίωσε οργανωμένη σε συμμορίες και αδελφότητες, και με το πέρας του χρόνου εμφανίστηκαν νέες πόλεις-κράτη. Σε μία από αυτές γεννηθήκατε και εσείς, στην Elysium.

Τώρα ως μέλη της Μονάδας Εξερευνήσεων, έφτασε η ώρα να επιστρέψετε στα ερείπια της παλιάς αυτοκρατορίας, με σκοπό να ανασύρετε εξοπλισμό, πόρους και πληροφορίες.

Μην το χάσεις !

Δήλωσε την συμμετοχή στο secretariat@artifactory.eu 

*************************************************************************

Το Game Changer είναι ένα διεθνές έργο στο πλαίσιο του έργου “Radical Awareness Game Engagement” που χρησιμοποιεί καινοτόμο τεχνολογία και διατομεακή συνεργασία για να δώσει τη δυνατότητα στις ΜΚΟ και στους νέους, να γίνουν Πρεσβευτές της Αλλαγής και να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη τάση πόλωσης / ή και ακραίας συμπεριφοράς στους νέους σε όλη την Ευρώπη. 

Το Game Changer χρησιμοποιεί εκστρατείες κοινωνικής δικτύωσης και gamification/ παιχνιδοποίηση  με νέους για να ενθαρρύνει τον διάλογο γύρω από σκληρά κοινωνικά ζητήματα, αντιμετωπίζοντας τις προκαταλήψεις μας και παρέχοντας μια πλατφόρμα για την περαιτέρω ευαισθητοποίηση σχετικά με μια ποικιλία θεμάτων που αντιμετωπίζονται μέσω παιχνιδιών και καμπανιών.

Στο πλαίσιο αυτό η Artifactory επιλέχθηκε μαζί με άλλες 23 οργανώσεις από όλο τον κόσμο για την αναβάθμιση και την αναπαραγωγή των δραστηριοτήτων του Game Changer. Μέσω αυτών των δραστηριοτήτων, νέοι και νέες από 16 χώρες, θα συμμετέχουν προκειμένου να εκπαιδευτούν ως πρέσβεις αλλαγής, να υλοποιήσουν εκστρατείες κοινωνικών μέσων κατά της πόλωσης , να παίξουν παιχνίδια που αφορούν την διαπραγμάτευση σε κοινωνικά ζητήματα. Το έργο δεν είναι κερδοσκοπικό και παρέχεται δωρεάν στους συμμετέχοντες. 

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μύλος των Ξωτικών: Φαντασμαγορία, μαγεία και χαμόγελο στην επίσημη έναρξη της 11ης διοργάνωσης  

28/11/2022, 6:24 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι Ηπειρώτες αστυνομικοί συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα

21/11/2022, 6:19 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Καταβολή ενίσχυσης του 2% και στους κτηνοτρόφους που έκαναν έναρξη εργασιών εντός του 2021

17/11/2022, 10:33 πμ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι «Ηπειρώτες Αστυνομικοί» στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Βουλευτή Ιωαννίνων Γιώργο Αμυρά

17/11/2022, 10:29 πμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την ενίσχυση των 60 εκατ. ευρώ για τα λιπάσματα

17/11/2022, 10:21 πμ

ΕΛΛΑΔΑ

Πρεμιέρα στην Αθήνα η ταινία του Πραγματικού Ζορμπά του Μπάμπη Τσόκα

05/11/2022, 10:32 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites