Η ΕΡΤ 1 στο Κάστρο της Ρηνιάσας

Δελτίο τύπου της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

Έπειτα από την πρόσκληση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, ο φακός της ΕΡΤ 1 βρέθηκε στο υπέροχο κάστρο της Ρινιάσας.

Η χθεσινή ημέρα βέβαια έχει καθιερωθεί από την UNESCO ως Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών για αυτό και εμείς θεωρήσαμε απαραίτητο και χρήσιμο την προβολή αυτού του μοναδικού κάστρου των Ριζών, που ανήκει και αυτό στο Ε9 του Νομού μας, με την φανταστική θέα από ψηλά.
Ένα κάστρο με μεγάλη ιστορία, όπου η συνεργάτιδα της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων, Αρχαιολόγος και ξεναγός Αθανασία Κεραμάρη, επισήμανε στην ζωντανή σύνδεση και στους παρουσιαστές το αξιοσημείωτο παρελθόν του κάστρου, και θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα!
Στην συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκίδης Πολύκαρπος, αναφέρθηκε σχετικά για την φετινή τουριστική περίοδο όπου γίνονται προσπάθειες για την προσέλευση επισκεπτών, μέσω της προβολής και των επαφών που κάνει η Ένωση με tour operators το τελευταίο διάστημα.
Ως Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν τον καθαρισμό του κάστρου, αρχικά την προίσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας Ανθή Αγγέλη, το Δασαρχείο Πρέβεζας και τον κο. Γιώργο Μπαλάφα, την απίθανη εθελοντική ομάδα του χωριού των Ριζών, τον Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Ριζών Μάριο Κωνσταντινίδη, τον Τοπικό Πρόεδρο Λυγιάς – Βράχου Θωμά Κασκάνη, τον Τοπικό Πρόεδρο Λούτσας Κώστα Δημήτρη, τον Τοπικό Πρόεδρο Καμαρίνας Θεόδωρο Δράκο και όλους του υπόλοιπους εθελοντές που συνέβαλαν με την παρουσία τους.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ΛΕΚ Πρέβεζας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο τους Βασίλη Ράπτη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, για τον καθαρισμό των δύσκολων σημείων περιμετρικά του κάστρου, πάνω στα τείχη όπου υπήρχε βλάστηση ακόμα και δέντρα με αποτέλεσμα να δημιουργούν καταπτώσεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΡΤ 1, στους παρουσιαστές της εκπομπής Γιάννη Σκάλπο και Κώστα Λασκαράτο, την αρχισυντάκτρια Χαρά Ψαθά, στον δημοσιογράφο και συνεργάτη της εκπομπής Προκόπη Αγγελόπουλο και σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής.
Η Νέα Ένωση ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας, θα συνεχίσει δυναμικά με εξωστρέφεια και στρατηγικό σχεδιασμό το επόμενο διάστημα τόσο το κομμάτι της προβολής όσο και στην προώθηση της περιοχής και θα αναδεικνύουμε ότι κρίνουμε σημαντικό να δει ο επισκέπτης που θα έρθει στον τόπο μας.
*Να σημειώσουμε πως η ανάβαση στο κάστρο της Ρινιάσας περιέχει μεγάλο ρίσκο επικινδυνότητας καθώς δεν υπάρχουν ακόμα μονοπάτια και κάγκελα προστασίας!!
Με Τιμή
Δ.Σ.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Π.Ε Πρέβεζας

04/08/2021, 11:35 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κυνηγετικός Σύλλογος Πρέβεζας : Ξεκίνησε η διαδικασία θεώρησης κυνηγετικών αδειών

04/08/2021, 11:27 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δύο μαγικές βραδιές χάρισε στο αγαπημένο του κοινό το 19ο Preveza Jazz Festival

04/08/2021, 10:58 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

smart.parga.gr : Καινοτόμες λύσεις πληροφορικής στον Δήμο Πάργας

04/08/2021, 10:52 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Δήμος Πάργας : Πρόσληψη προσωπικού με ΣΟΧ σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων

04/08/2021, 10:37 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας : «Σύγχρονες τεχνικές πιστοποίησης της αυθεντικότητας των τοπικών ελαιολάδων και ορθές καλλιεργητικές και μεταποιητικές πρακτικές»

04/08/2021, 10:35 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites